reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

reklama
Odlatuje z powodu ucha.

Jestem po badaniu. Szyjka długość 0,5 cm, rozwarcie zewnętrzne i wewnętrzne 1 cm. Podczas badania tętna akurat miałam skurcz, a nawet go nie czułam - czyli jednak mam skurcze :-D
Czopu już nie mam. Badanie bardzo bolało - lekarz sprawdzał sprężystość worka owodniowego (czy wody nie odchodzą, bo zgłosiłam, że od piątku mam bardziej mokro, ale jest ok).
Mam jutro podjechać do szpitala na KTG.
Lekarz mówił, że w każdej chwili może się zacząć - do końca tygodnia powinnam urodzić.
Słabo dziś się czuję. Cały dzień mnie mdli. A i ponoć brzuch mam opadniety.

Od rana nie zaglądałam a tu milion wpisów :szok:

Garmelka:
na smoczek mam specjalny pojemnik po starszej córce. MI brzuch nie opadł w poprzedniej ciąży, no chyba że opadł a ja nie zauważyłam.

Paulette: ja biorę fimibion2 i będę go brać także po porodzie tak jak w poprzedniej ciąży.

Mizzah: u nas w szpitalu dają butelki i laktatory też są.

Kotulcia: oj ty to się namęczysz. Oby tej nocy się zaczęło :tak:

U mnie coś mała mniej się rusza. Zobaczymy co jutro będzie. Padam na twarz. Dobrej nocy brzuchatki i mamusie.

reklama
Chyba na tym etapie wszystkie z datami na początek października powinnysmy już mieć 3 stopień dojrzałości łożyska. Ja mam.

Czy wy tez tak sie zmienilyscie na buzi ( eufemizm dla stanu "księżyc w pełni" )? Przytylam w normie, a dziś sie nie poznałam. Kto mi ukradł kości policzkowe i linie żuchwy???

Do góry