reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

Ja jeszcze jestem ale mi się powoli zanosi, ostatnio miałam wizytę u gin i rozwarcie na 2 -3cm szyjka trzyma na słowo honoru i od wczoraj wieczór zaczął mi się brzuch stawiać i twardniwć na kamień. Zmienia kształt, ostatnio się tak rozlał na boki a od wczoraj jak twardnieje to mam taką stetczaca piłeczkę... a no i od jakiś 2tyg mam bóle jak na okres
Może to już niedługo:) termin mam
za dwa tygodnie

reklama
Dziewczyny wmawiajcie sobie ze to przyjemne badanie ten masaz i badzcie rozluznione, bedzie dobrze. Domka - gratulacje! Gnanga kciukasy!!

Widze, ze nas niewiele

kasku - ja mam podobnie z brzuchem i bolami, szyjka nie wiem jak wyglada i czop nie odchodzi, termin na 24 i cos mogloby sie zaczac dziac ...

Gosiak to ja mam 3 dni po Tobie termin, ale mam dziwne przeczucie że w tym tygodniu będzie już po robocie;)

Tylko Młody mi się bardzo rusza...szaleje jak nie wiem co w brzuchu a podobno przed porodem dziecko się mniej rusza, a jak było u Was?

Kasku mi lekarz wrozyl porod przed terminem i tak sobie chodzę z miękka szyjka i 4 cm rozwarciem :-)
Przestalam liczyć na to że sama urodze poprostu trafił mi sie uparciuch ! ;-)

reklama
Kasku no niby dziecko sie uspokaja, moja wierci sie malutko, czasem az sie boje. Tez chcialabym juz wtym tygodniu urodzic.
Izabella - mnie tez straszyli krotka szyjka aby uważała, wiec dlatego psychicznie sie nastawilam na szybszy termin i tak czekam, calymi dniami

Do góry