reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Coś czuje że będę miała wkońcu w czymś pierwsze miejsce:) byle by nie 1 listopada:)
Co z tego że moja szyjka całkowicie zgładzona i mały ciśnie główką jak rozwarcia zero??? Czop nie wypadł nic a nic a skurcze??? jakieś 4-5 w ciągu całej doby

reklama
U mnie tez cisza totalna. Jeszcze została nam justine wiec jeszcze pare nas jest. Nie które maja termin juz nie bawem wiec moze rano będą nowe maluszki :) a ja poprostu juz nie moge sie doczekać zeby zobaczyc moją córeczkę.

Hej,

Od jakiegoś czasu znów was podczytuje i postanowiłam się w końcu odezwać.

Przede wszystkim bardzo serdecznie gratuluję rozpakowanym mamusiom oraz trzymam kciuki za te, które wciąż w dwupaku.

Przy okazji przepraszam za listę, której tworzenia się podjęłam, niestety rzeczywistość mnie przerosła.

Paradoksalnie teraz mam więcej czasu na bb (karmienia), więc chciałabym częściej tu zaglądać.

A tymczasem pora spać.

Madziula - oby oby !!!! trzymam kciuki !!!!

ruda - jeazcze tydzien masz :-p

Mnie krzyz pobolewa i brzuch prawie caly czas twardy napiety.... czuje chec skorzystanie z WC ale nic nie idzie :dry: niech to sie rozkreca, mala tez mniej sie rusza ... juz wiecej nic sie nie dzieje, wiec doturlam sie do piatku na 100 %

Judy -rozumiem Cie doskonale, ja w pierwszej ciazy az tak niecierpliwa nie bylam, czekalam wytrwale a teraz juz nozkami przebieram na sama mysl o malenstwie ;) obys racje miala z tym piatkiem choc nadziei sobie nie robie ;)

Ladnie to wyglada 20 października a tu garstka nas :)

reklama
Wielodzietna - pamiętamy o Tobie i Twoim Aniołku. Termin porodu dzieciątka, które odeszło jest smutną datą. Pewnie nie jest Ci łatwo.... Będziecie starać się o kolejną pociechę?

Izabella - gratulacje!!

Jeszcze Goska, Madziorrek, z rzadziej wpadajacych Atagata, Malinka ze Szczecina (hop hop :) )
Jest parę kobietek, które nie odzywają się bardzo długo.... K_a_S, Lucus85 i Anecznik gdzieś się zapodzialy ostatnio. I parę innych babeczek - po klapsie powinny dostać za znikanie bez słowa ;)

Do góry