reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

Link działa :p ale te babeczki, które czekają za dodaniem jeszcze nie wejdą przez niego na wątek. Ale w końcu wejdą :D

Jenny - byłaś na koncercie Foo Fighters??

Magda - Adi coś koło 8 kg waży i na ostatniej wizycie jeszcze lekarka nic nam nie mówiła o rozszerzaniu diety. Pewnie za 3 tygodnie coś wspomni.

Wydaje mi się, że Adus coś blady jest.

Ostatnia edycja:
reklama
Ktoś to słucha foo fighters?? Świetna kapela lubię takie klimaty. Na Woodstock jeździmy co roku mimo ze moj P to nie z tych klimatów muzycznych ale on to przy wszystkim by sie mogl bawić to ja jestem bardziej marudna ;)
Martyna spi tylko boje sie ją odłożyć zeby sie nie obudziła ale prysznic tak bardzo kusi;)

Ale przecież trawienie bezresztkowe to normalna rzecz tzn często się zdarza, nie jest żadna choroba ani problemem, ani też powodem do tak wczesnego rozszerzania diety...

Magda - a ja sobie tak myślałam, że może lepiej skonsultować to z innym lekarzem? Bo nawet wytyczne WHO mówią, że nie wolno przed 17 tygodniem wprowadzać pokarmów.
Lepiej teraz zapłacić za lekarza niż narobić sobie i dziecku problemów. Ile Olek ma tygodni?

Izabella Ja podejrzewam u swojej. Po podaniu MM z laktoza, krostki na buźce nam się pojawiły :-/ Ja na ciemienuszke polecam ziajke, plus oliwke i szampon nawilżający. Poszło w 4 dni a skorupka była dość mocna.
Domka powodzenia!
Judy twórcza bestia z męża :-)
Mój hemoroidowy przyjaciel znów o sobie przypomina.. pomocy :-( czy się wyleczylyscie? Ja brałam jakieś czopki od lekarza dispertaza czy jakoś tak, jak brałam super. A teraz znów boli? :-(

Hej Dziewczyny!

Czy można się do Was dołączyć? Jestem mamą 3miesięcznej Łucji jednak dopiero teraz Mała dała się troszkę 'wyregulować' i mam czas na inne przyjemności niż tylko zabawianie dziecka. Początki były trudne, ale chyba najgorsze już za mną. Z chęcią poznałabym inne mamusie i rówieśników mojej pannicy. :)

reklama
Do góry