Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mnie już brzuch nie boli. Tylko mdłości zaczęły męczyć.
Ojjoj :-(
Maszka hehe
Luckychoice dam dam ;-)
Stonka jak masz bezsenność to powinnaś być na tip top z forum![]()
Luckychoice ja robiłam hybryde, kosmetyka nic nie wspominała. Ba nawet depilację woskiem systematycznie robiłam ;-)
Zazdroszczę Wam... Mnie brzuch boli, ciągnie na dole, na razie żadnych młodości, piersi też jakoś nie specjalnie bolą, same sutki przy dotyku. Chyba wolałabym wymiotowac cały czas żeby czuć cokolwiek... Konkretnie się przez to boję..Witam nowe mamusie
Kurcze, chwalilam się że żadnych dolegliwości nie ma, a tu od 3 dni nieźle dają mi mdłości popalić... A dziś to już mega. Ale chociaż w końcu czuję tą ciążejednak mam nadzieję, że nie będą mnie męczyły do końca I trymestru
![]()
We wtorek idę na pierwszą...
No to wiadomo ale raz bolą mnie piersi mocno i wymiotuje a od dwóch dni zero objawów i zaczynam się martwić.. Nie krwawie, nie plamie, testy bladziochy ale pozytywne a szyjka wysoko twarda, zamknięta... A ja czuję że coś jest nie tak..Dziewczyny pamiętajcie że każda ma inne objawy, nie można się porównywac. Trzeba być dobrej myśli! Pamiętajcie że nie na wszystko mamy wpływ, a zamartwianie na prawdę nie pomoże.
Dla siebie idę dziś na noc do pracy..Sojna dużo działa nasza psychika. Wiem ze to łatwo się mówi gorzej w rzeczywistości, ale na prawdę zamartwianie nie pomoże. Postaraj się myśleć pozytywnie, zrób coś dla siebie.