Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A propos biegania po schodach zapomniałam, ze jakis mądry człowiek elektryczna nianie wymyślił! Chyba dopisze do listy
A moj zwariowal, wszystko juz wybralam pokoj wymyslilam.jak zrobimy, a on mi wczoraj, ze pokoj tonon chce rozowy, ze dodatki mam mu pokazac, ze w ogole czemu bez niego decyduje. I tak z szarego pokoju zrobil sie turkusowy bo rozowy srednio mi sie widzi.
Ja elektryczna nianke kupie, mamy grube sciany. A dzis mnie tak pachwiny bolą ze masakra. Ladne ziolko z tego twojego Betka!
Hej dziewczyny ja juz mam dosc dzis kolejna noc nie moglam spac dopiero nad ranem dobrze zasypiamnie wiem chyba melise sobie kupie najlepiej bym jakies ziolowe tabl wziela uspokajajace ale nie mozna..
![]()
Dobrze, ze My zgodni Nam sie podoba zawsze to samo nawet jak w zeszlym roku obraczki slubne wybieralismy to spośród tyyylu na te same spojrzelismy![]()
U Nas pokoj groszkowy z dodatkami bialymi ale wtedy do lozeczka pierdoly z niebieskim jak wybiore bedzie chyba srednio wygladalo
Wiktorka no jest as z niego..a jak tam Twoja kolacjo randka z ukochanym się udała? Pojedli?![]()
Rozek jest chyba wskazany dla "zdrowego" przenoszenia dziecka, albo jak odwiedzaja dziecko u chca na rece to oni sie boja a ja tez bym tak gołego dziecka nie dala. Wydaje mi sie ze w sztywnym rozku bezpieczniej.Ja z młodym rożka nie miałam, ale dużo kobitek mi mówiło że to o wiele lepsze... A że nie kosztuje majątku to kupię... Zobaczymy jak się będzie sprawował
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak, nie wiem jak jest teraz, ale jak wyskocza to budza sie tylko na karmienie i kąpiel. Karmienie co 2 godziny po 10- 20 min srednio 7 razy na dobę. Moj tak trolił ze odbijało mu sie na spiąco i zabraniali karmienia na spiaco, a gdzie tam ciągnął i spał mimo trzepania, mowienia itd.Agnieszka o widzisz u mnie odwrotnie, chcialam kupić, a mówią, ze nie potrzeba.
Wczoraj czytalam, ze dzieci w naszych brzuszkasz śpią teraz ok 20h i wiecie co ? Moja na pewno tyle nie spi, ciągle sie rusza, az boli