• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernik 2016

Agicia no ale prawie trzy miesiące wcześniej? hmmm szczególnie ze ja innej opcji jak cc nie biorę pod uwagę. .. w pierwszej ciąży nawet nie wiem ile miałam... ale nie brałam żelaza dodatkowo a tutaj już usłyszałam ze do końca ciąży mam je brać... no nic zobaczymy jakie będę miała wyniki następne ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa hemoglobina odbudowuje się ponad trzy tygodnie ! To naprawdę bardzo dużo a do porodu jeszcze bankowo spadnie! Ja uważam to za bardzo mądre kiedy lekarz woli aby pacjentka miała jej jak najwięcej a nie później stres i źle samopoczucie. No i nie daj boże przetaczanie krwi...krew przecież łatwo stracić w wyniku krwawienia itp.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

tekila ja może i bym teraz trzymała zalecenia ale to żelazo mi nie służy. .. jak na początku je brałam tak jak mi zapisała to dostałam takiego zatwardzenia ze trzy dni w wc nie byłam przez to miałam wzdęcia bolał mnie brzuch itp.
gdzie normalnie nie mam kłopotów z tym...
dlatego ten temat tak walkuje ;)
jasne jak mi się zepsuje wynik (bo póki co poziom mi wzrósł) to będę brała i się męczyła ale póki co nie widzę w tym sensu.

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

A może inne żelazo, czytałam sporo o tym, że warto szukać takiego, które nam pasuje. Nie każde działa tak samo :-) oczywiście fajnie, że urosło iz tego się cieszyć trzeba i można :-) Ale gorzej jak zacznie spadać a tu czasu będzie już mało na reakcje :-)

A u nas ostatni dzien szkoły a moje dziecko marudzi, ze za swoją pania bedzie tęsknić:no2:
Za moich czasów dzieci sie cieszyły na wakacje:)
A od poniedziałku "mamo nudzi mi sie " sie zacznie...moze któraś z was chce potrenować mamusiowanie na mojej córce? Chetnie oddam na wakacje:)

Agicia ja mam małą od połowy czerwca w domu... współczuję hi hi
w sierpniu ma iść co kilka dni na godzinkę do nowego przedszkola się przyzwyczajać więc może jakoś to będzie :) juz się doczekać nie może nowych koleżanek. .. ja tez czekam na wrzesień jak na zbawienie zresztą ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja pamietam jak moja szła pierwszy raz do przedszkola, ale mialam plany na wypoczynek... A siedziałam jak na szpilkach i sprawdzałam cały czas czy mam zasięg w telefonie i czy czasem nie dzwonią zeby ja odebrać bo za mamusia płacze:) A jaka ulgę odczułam jak juz mogłam po nia isc, cieszyłam sie bardziej niz ona:)

reklama
Cześć :-) :-) :-) muszę się Wam pochwalić moja wybujałą wyobraźnia :-) :-) :-)

Godzina 3:15 , wstaje do kuchni żeby napić się wody i słyszę, że pod blokiem stoi grupa chłopaków i żywo dysktuje. Niby nic ale myślę sobie rzucę okiem czy wyglądają na trzeźwych bo stoją pewnie koło naszych aut a różnie to już bywało. Patrzę przez okno i widzę na środku drogi stoi bmw, przy niej 4 facetów i rozmawiają o jakimś towarze. Kierowca wyciąga z auta czarną kwadratową walizkę a z niej czarny karton z czym białym na środku. Trwa rozmowa, że im nie da towaru bo brakuje 20 zł i, że mają 3 minuty na załatwienie kasy bo on nie będzie stał tak na środku osiedla.
Ja pewna już, że to albo narkotyki albo dopalacze przywiezione na imprezę , którą nota bene trwała obok w bloku śledzę akcje. Jeden z chłopaków w końcu ubłagał dilera aby poczekał chwilę i pobiegł do bloku obok po kasę. Kierowca jakiś nerwowy, zerka na komórkę, zaczyna pakować karton do walizki. Chłopak jednak wraca i po niemiłej wymianie zdań kierowca wręcza czarny karton klientom i wsiada do auta.
Ja już nie wiem czy dzwonić na policję czy zdjęcia robić czy co...Patrzę i patrzę a.... chłopacy otwierają czarny karton.....i UWAGA wyciągają z niego...pizzę........
No pizza nocna..... w czarnym kartonie z sosem pewnie czosnkowym w owym białym pojemniku :-) :-) :-) :-) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry