reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktoria też tak uważam :-) poza tym te koszule nie kosztują 5 zł i byłoby miło jakby się do nich przyłożyli. Mi nie tyle chodzi o sam szpital tylko o dom, w końcu będzie mnie oglądał mąż i chciałabym czuć się dobrze :-) niestety zwykłe tę naprawdę ładne to koszt ok 100 zł a to dla mnie trochę dużo jak za coś do spania na krótki okres :-) i nie chodzi o to aby były od razu sexi tylko kobiece a to dla mnie duża różnica. Nie mam wyglądać jak gotowa do teges szmeges tylko jak kobieta

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila dokladnie o tym samym myślę, to samo jesli chodzi o biustonosze do karmienia. Większość jest po prostu brzydka, a przecież ka oprócz tego, że będę matką to jestem też kobietą i ładna, seksowna bielizna to juz + 100 punktow do lepszego samopoczucia. Nie chce żeby moj chłop widział mnie w takich workach i widział we mnie tylko matkę swojego dziecka

Dziewczyny ratunku znow nie spalam od chyba czterech nocy tylko poprzednia normalnie spalam a tak to leze i nie moge:( dzien sie zaczyna a ja jak flak zero checi i sil na nic!!!

chyba bede lezec w lozku az nie urodze bo sie do niczego ostatnio nie nadaje..:(

Ja tez mialam straszna noc :( mały szalał jak opętany i chyba zmienił pozycje bo czuje go całkiem na dole juz i w dodatku naciska mi na jakis nerw i czuje straszny ból w dupie! Ledwo moge ruszać prawa noga:( a ja do pracy jeszcze chodzę ten i przyszły tydzien ale jak mi nie minie to chyba zwolnienie wezne:( co z tego ze chęci sa jak sily brak...

Mam info dla was :) jeśli macie konto na Facebooku to na profilu "LO VI karmienie miłością" jest konkurs. do wygrania są trzy laktatory elektryczne :)

może któraś chciałaby spróbować :)

ja w nocy to czuje się jakby mnie kołem lamali :/ jak się budzę to wstać nie mogę bo tak biodra mnie bolą a dodatkowo pomimo brania magnezu czuje skurcze w lydkach. ..
generalnie to nie budzę się często bo kolo 2 i 4-5. zasypiam później łatwo więc z samym snem problemów nie mam jako takich. ..
cały dzień niby coś robię a nic nie jest zrobione. .. i wieczorem jestem zmęczona ale zanim zasne to musze poleżeć,poczytać i dopiero jak oczy mi lecą to gasze światło bo jak zgasze wcześniej to leżę kilka godzin[emoji14]
najgorsze ze teraz połamane jesteśmy. .. część niewyspana a później będzie tak samo[emoji14]tylko powody inne...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie podobnie, krzątam się cały dzień a efektów nie widać :(
W poniedziałek byłam w poradni bólu pleców, ale fizjoterapeuta powiedział, że na ten moment dużo nie pomoże. Mam unikać siedzenia (!) i mąż ma mnie masować dla rozluźnienia. Po tych masażach faktycznie czuję, że chwilowo odpuszcza i lepiej mi się śpi, ostatnie noce przesypiam super, po 7h z przerwami na toaletę.
Co do tych ciążowych ciuchów to mnie nawet nie zależy, żeby jakoś wielce kobieco i frywolnie wyglądać, bo na co dzień i tak najczęściej paraduję teraz w dresie i z kitą na środku głowy, tylko żeby wyglądać jakoś normalnie. Umówmy się, żadna z nas niezależnie od stylu nie nosi stanika jak na wuef dla dwunastolatki i bluzek z bufkami na ramionach (tak, tak, moja koszula do karmienia takie posiada, mimo że nie było tego widać na fotach jak kupowałam).

Napisane na XT1068 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila dokladnie o tym samym myślę, to samo jesli chodzi o biustonosze do karmienia. Większość jest po prostu brzydka, a przecież ka oprócz tego, że będę matką to jestem też kobietą i ładna, seksowna bielizna to juz + 100 punktow do lepszego samopoczucia. Nie chce żeby moj chłop widział mnie w takich workach i widział we mnie tylko matkę swojego dziecka

na zalando sa fajnie wykonane biustonosze, mięciutkie mile w dotyku, widziałam do rozmiaru G-H wiec na 90 % kobiet będą dobre

Do góry