reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Tekila dokładnie jedz, a do tego czasu oszczedzaj sie.
Moj tez przerażony bo zaczął malowac pokój i na jednej scianie wyszły mu pasy i nie wie co zrobić. Wkurzony bo dokonczyc bedzie mogl dopiero za 2 tyg, a wtedy różnie moze być. Mowilam mu wczesniej twierdził, że ma duuzo czasu to niech sie teraz martwi i denerwuje, ja to mam w nosie, ja wszystkie swoje obowiazki juz zrobilam :)

Kamila gratulacje ;) duże maluszki ;) zdrówka dla Was.

Te koszule to takie średnie , bo to robią 2w1 ciążowe plus do karmienia. Ja zamówiłam z dwóch firm takie normalne i przez cyce musiałam XL i co... w cyckach na styk a w brzuchu nawet teraz luźne. Będę w luźnych chodzić, trudno. A poprzednio miałam na ramiączkach i byłam bardzo zadowolona. Tylko rodziłam w sierpniu.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Co do piżam to i tak tetaz jest lepszy wybór bo jak rodziłam corke to jeszcze gorsze były no chyba ze miałas kase i za 100 kupiłas ale jak dla mnie to i tak potem w nich nie bedzie sie chodzic a jeszcze jak sie okaze ze nie ma pokarmu tak jak ja przez miesiac męczylismy sie z cora potem przeszlismy na modyfikowane to wrocicie do swoich satyneczek:D

Kamila, gratulacje!

Eee tam narzekacie na koszule, ze nie są sexi, to może kupcie sobie pończochy i załóżcie do porodu jak to robią dystyngowane panie w Rosji [emoji6] oczy z orbit mi wyszły jak to zobaczyłam.

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

iPad

Joani, ale co jest złego w tym że i w czasie porodu chcemy czuć sie dobrze? Równie dobrze mozna powiedziec, że w ciąży już nie musi sie o siebie dbać. Ja lubię dobrze wyglądać, dbać o siebie, do porodu też mam zamiar zrobic sobie pedicure ide tez do fryzjera zafarbowac włosy. Koszule też kupiłam specjalnie na tę okazję. To wyjątkowy czas w życiu każdej kobiety i chcialabym, przynajmniej ja, czuć sie wtedy na prawde wyjątkowo... a narzekamy bo taka prawda, te wszystkie koszule z dziwnymi nadrukami są po prostu brzydkie i.malo atrakcyjne co może negatywnie wpływać na.kobiety które są nauczone dbać o siebie :) a jeśli panie z Rosji tak lubią to ich sprawa, każdemu według potrzeb

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry