reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry kobietki :) ja próbuje dzisiaj posprzątać już tak na 100% ale co trochę porobie to plecy bolą i brzuch twardnieje:( a niestety nie ma mi kto pomóc... A jak Wam mija dzionek?

Patka i u nas wielkie sprzatanie. Z tym, że mi moj chlop prawie nic nie pozwala robić czym mnie denerwuje przeokrutnie. Moze dam wam dzis fotki pokoiku. Nie mamy jeszcze imienia zawieszonego, ale nie mozemy dogadac sie w tej kwestii :/

Wiki to pokaz pokoik jak juz ogarniecie:)
Mi to w sumie obojetnie w czym wyjde ze szpitala czesto chodze na sportowo ubrana getry jakies sportowe buty bluza i mi najlepiej hehe:) mnie to najbardziej ciekawi kiedy bede mogla ubrac jakies jeansy moze niekoniecznie te sprzed ciazy w takim rozmiarze bo to pewnie po paru mscach ale te ciazowe bo odkad brzuch mi sie powiekszyl to cisnely mnie strasznie to schowalam je w szafe gleboko

Ja liczę, że juz po paru tygodniach wejde w swoje jeansy może nie w te super slim, ale te w ktorych nosilam pasek. Inaczej nie mam w co się ubrac :p.
Pokaże tylko bez łóżeczka strasznie tam pusto !

Ja po porodzie brzuch mialam jak w 5-6msc ciazy, jeszcze nic nie spakowalam ale napewno wezmę cos wygodnego, do szpitala mam ok 40 min jazdy samochodem i nie chce zeby mnie cos dodatkowo ściskało:)

Wiki pokaż koniecznie:)

Ja mialam dola po wizycie w szpitalu lekarka służbistka straszna czułam sie jakbym była fabryką do produkcji dzieci:( na szczęście dzisiaj miałam domową wizyte z moja polozna i od razu mi lepiej:) normalna kobieta, pocieszyła, odpowiedziała na wszystkie pytania no i ustaliłyśmy plan porodu:) juz nie moge sie doczekać:)
Jednak jak to duzo zależy od osoby prowadzącej ciaze:)

Przez napisanie tego planu porodu zdałam sobie sprawę ze to juz prawie no i ogarnęła mnie jakaś przed porodowa histeria! Sprzątam, prasuje jak głupia przed chwila zdałam sobie sprawę ze duzo czasu bede spędzać z małym w moim łożku wiec wyciąglam wszystkie komplety pościeli zeby je wyprać w dziecięcym proszku! To juz chyba lekka paranoja! Chyba sie wybiorę na spacer zeby ochłonąć :)

I u mnie zaskoczyło sprzątanie :-) ale też jak Patke bolą mnie plecy :-( trochę się zmuszam z tymi plecami , żeby coś robić...
Ja to ogólnie marzę, żeby móc posprzątać kuchnię tak na cacy, bo odkąd jestem w ciąży to tylko tak wiecie ja ogarniałam, bo ani wejść na krzesło ani zanurkować w szafki :-) :-) :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tak sprzątne coś i muszę odpocząć. No ale musimy dać rade:) Jak już teraz sprzątne na cacy to następne tygodnie już tylko na bierząco:) chyba włączył nam się syndrom wicia gniazda☺

Do góry