reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Bardzo bym chciala juz. Bo teraz twardnieje jak tylko pna zaczyna szaleć. Boli mnie to ale bardziej mam wrazenie ze to bol gniecenia jelit zoladka i ogolnie wnetrznosci niz skurcze. Chyba te skurcze to bardziej miesiaczkowy bol przypominaja i sa silniejsze prawda ?

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na początku sama nie wiedziałam czy mam skurcze bo bolało dzwoniłam do giną i powiedział ze jak będzie coraz mocniej bolec to do szpitala jechac

Biedne Wy ale to juz końcówka.
A my niestety spimy z małą w łóżku bo inaczej to bym nie przespała ani godziny w nocy a tak jest grzeczna. U nas pepuszek odpadł w 5 dobie zycia. Podejrzewam rowniez przpukline ponieważ jak mała płacze to nad pepkiem robi jej się takie uwypuklenie tska jak by kulka... Kolejna rzecz o ktora należy sie martwic ehhh. Dobra wyżaliłam sie a teraz co u Was dziewczyny? Ile to jeszcze oczekujacych?

Bellina fakt mloda w lozku to wygoda, cyca wystawie i spie dalej. Przyznam też, że jak sie budzi i widzi nas obok siebie to jest jakby spokojniejsza. Położne mi mowily, że niektóre dzieci potrzebuja wlasnie duzo czułości i dotyku i nasza chybs taka pieszczocha jest. Na razie zostaje z nami

Wiktorka poczytaj sobie o HNB. Moja córa też taka była, ba dalej jest. Moja już w korytku w szpitalu nie chciała sama leżeć. I szczerze liczę na to, że synek jednak nie będzie potrzebował takiej bliskości, bo dwulatka w domu ;)

Cowisnia mam to samo. Plus do tego cały piątek lekkich regularnych skurczy , niezależnie od pozycji i pryszniców. I co? I nic ;) a do terminu 10 dni.

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bellina poczytam:) moja w korytku tez nie chciala. Pierwszą noc przelezala i darla sie calutka noc. Pozniej pielegniarki kazaly brac ją do łóżka i dziecko spalo całą noc do 9/10' moja rodzicielka mowi, że ona czuje że tak dlugo na nią czekalam i dlatego taka jest. I wcale nie musi miec ciagle cycusia bo np tato w łóżku też jej starcza, wystarczy że pomasuje jej się plecki.
Tez nie ma co na sile dziecka izolować bo może potrzebuje wiecej uczucia i tyle. A nie będę, jak miniektorzy sugerują, czekac aż dziecko sie wyplacze..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry