Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez byłam na kontroli, dzisiaj termin mija a ja sie swietnie czuje wywołanie mam 27 ale mam nadzieje ze samo sie ruszy do tego czasu. Do położnej na masaż szyjki musze chodzic
Tekila mam nadzieje ze puszcza Cie do domu jak nic sie nie dzieje
Agica ja właśnie na wywołaniu. Dziś mnie przyjęli i założyli cewnik ale boli okropnie i mała mi strasznie kopie przy Tym co potęguje ból.
Mam nadzieję, że u Ciebie obejdzie się bez wywołania.
Dzidzia trzymaj sie dzielnie wiem że trudno byc pozytywna jak tak boli ale myśl o tym ze na koncu swego maluszka tulić bedziesz i o bólu zapomnisz szybko
Oj dziewczyny widzę że te nasze dzieci uparte i nie chcą wyjść. Ja już nie wiem ja to niedługo osiwieje. Już wszystkiego probowałam i sprzątania i chodzenia długo. Mała tylko kopie jak szalona ale wyjść nie zamierza i do wizyty do poniedziałku zwariuje chyba a najgorzej jak znów na wizycie powie że na ktg skurcze są ale szyjka zamknieta to się załamie.
Czasami właśnie to może powodować większą wagę :-)
Ja brałam witaminy dopiero od 16-18tc i w sumie nie biorę od jakiegoś czasu, bo akurat mam na tyle zbilansowana dietę, że nie widzę potrzeby :-) no i Borys się nie szykuje duży bo ma 2900 póki co..Ale jak to z tym wszystkim jest dokładnie kto wie :-)