• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja corke przesadzilam do tego drugiego fotelika jak miala skonczone pol roku. Byla juz za dluga do tego pierwszego i siedziala juz sama. A wiem ze to i tak bylo wczesnie jak na zmiane. Ile razy w nocy jedza wasze maluchy?

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Inka moj niedawno zasnal i budzi sie zawsze dwa razy albo 2/3 potem tak 6 albo przesuwa sobie o godz szybciej,z trzy razy zdazylo sie narazie w ciagu jakis 3 tyg ze obudzil sie raz tak ok 4 dopiero to mi sie podobalo:)
Ja mysle ze moj to max pare mscy i nosidlo bedzie male trzeba bedzie sie rozejrzec za fotelikiem:)

Dziewczyny ratunku! Ledwo chodzę :-( potwornie bolą mnie plecy:-(
Jutro mamy już drugą serię szczepień więc trzymajcie za Nas kciuki!
Ja mam elektryczny aspirator i jest ok mogę polecić:-)
co do Świąt to ja dostosuje się do Małej i po prostu najwyżej tylko chwilkę posiedzimy z rodziną i wrocimy do domu. W końcu teraz to Ona i Mąż są moimi najbliższymi!

reklama
Tekila a czy to rozbieranie nie tyczy sie tych wiekszych fotelikow? Wiem ze trzeba rozbierac ale myslalam ze wlasnie od tego nastepnego rozmiaru... to moj podobnie sie budzi bo dwa razy ok 2 i 5. A czasem i 3 razy bo jeszcze o polnocy...niestety ja mam problem z zasypianiem i pozniej chodze jak zombi [emoji6] momtobe elstyczna sie mota dosyc prosto. Radze sprobowac [emoji5]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry