G
gość_forum
Gość
Chery czyli skończyłaś 6tydzień i zaczęłaś 7 tydzien.
Sojna trzymam kciuki &&&&&&&&
Sojna trzymam kciuki &&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej!
Co to za awantury dziewczyny przecież talię forum właśnie od tego jest nie tylko o ciąży ale również o nas samych. Żeby się poznać itd.
Sojnabig współczuję przechodziła nie trać nadzieji.
U nas okropnie leniwa niedziela Czekam na dostawę zakupów z Almy i zabieram.się gotowanie obiadu.
Jak się Cieszę że do wtorku już nie daleko.mam nadzieję że usłyszę dobre wieści
Moja koleżanka jest13tc dowiedziała się ostatnio na badaniu Genetycznym że ma przodujace łożysko wczoraj dostała krwotoki pojechała do szpitala dostała lutego ileży tam narazie na usg dziecko jest. Jutro mają jej robić hcg mam nadzieję że da się z tego wyjść bez najgorszego.
Zobaczcie dziewczyny jaki ten świat niesprawiedliwy ktoś pragnie Dziecka i musi przechodzić takie okropnoaci a takie pijaczko patologie mają zdrowe dzieci no to jakaś paranoja.