reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Just jestem z drugim moze byc niespodzianka haha, moze i chłopaki meza sie zbiorą w sobie;)
Ja nie mam problemów z zajściem w ciaze, pojawiają sie dopiero w trakcie(czasem) a niestety chcesz dziecko musisz w ciaze zajść :/

Matko, ile stron do nadrobienia :D

Sojnabig, kochana, straszne czytac takie cos na "dzien dobry", nie chce sobie wyobrazac przez co przechodzisz. Najgorsza jest ta bezsilnosc :/ ale nie mozemy tracic wiary, trzymam kciuki, zeby kolejnym razem sie udalo :*

Ja dzis pobilam rekord spania, spie caly dzien z przerwami na jedzenie i siku. Chociaz z jedzeniem tez dzis slabo, ledwo wmusilam w siebie dwie kanapki i pol obiadu :O
Co do brzucha to jestem bardzo szczupla osoba, ale w spodniach mi ciasno i np guzik musze odpinac. Ciekawe co bedzie za miesiac :D

Ja wyprawki nie bede robic raczej przed 30 tygodniem, pewnie ze wzgledu na strach, ze moze pojsc cos nie tak - taka schiza, ale jakby sie trafil chlopiec (co czuje w kosciach), to pewnie duza czesc ciuszkow i wyprawki dostane od mojego chrzesnika, ktory w sierpniu skonczy roczek, wiec wszystko na swiezo :D

Napewno dziewczyny będę robić zakupy większe we wrześniu ;) ale tak jak jedna z Was napisała... skarpetki i inne takie duperele to wcześniej :) jestem tego typu kobieta ze nie potrafię wytrzymać hihi :).
No i jakieś tam smoczki nie smoczki to tez trochę wcześniej ;) potem może być problem :) bo jestem zza Olkusza a chce rodzic w Sosnowcu :) wiec ponad 50 min drogi a pod koniec września mamy wesele :) na które musimy iść :)

reklama
Sonja skarbie napisałam do Ciebie w wiadomości. Tulę mocno.

Kobiety kochane chyba coś jest nie halo, byłam dziś w laboratorium i mam już na chwilę obecną wyniki bety co prawda poprzednią robiłam tydzień temu i miałam nie powtarzać ale przy okazji skoro i tak mnie kłuli to też i betę robiłam i nie podoba mi się wynik chyba zdecydowanie za mały jest przyrost. Zobaczcie w zeszłym tygodniu było 52285,63 a dziś 102534,22. Już mi słabo, może któraś jakoś potrafi to zinterpretować?

Lenaka nie wiem czy już ktoś Ci odpisał bo nie nadrobiłam jeszcze wszystkich postów ale jak jesteś już w 7 tygodniu to po 7 przyrost jest wolniejszy, nie ma się czym martwić. Ja też tak miałam i jest póki co wszystko ok :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry