reklama

Pazdziernik 2016

O matko od rana tyle postów do nadrobienia.

Oczywiście już nic nie pamiętam co miałam napisać więc piszę że dzisiaj wysłałam męża na targ po ogórki kiszone do sałatki i co.... wszystkie już zjadłam... a raczej wpieprzy...yłam jak jakaś opętana :) a było ich chyba pół kilo!! Wiec sałatki póki co nie będzie.

Nevka a gdzie teraz dokładnie w Sce mieszkasz?

reklama
Marta taki szef i koledzy to skarb ;-) smacznego

Lenaka miałam pisać to samo co Ruda więc się pod jej postem podpisuje :-*

Agnieszka betę na potwierdzenie ale też na prawidłowy rozwój dziecka, ja też nie robiłam w tej ciąży

Ruda bo jest określona ilość linijek w sygnatura a poziomki ma już max ;-) i nie może forach suwaczka ciazowego :-P

Nevka w pierwszym trymestrze raczej dentyści odradzaja znieczulenie. Ja w pierwszej ciąży liczyłam zęby bez znieczulenia
Ten ból u dentysty to do zniesienia bynajmniej dla mnie ;-)

Nevka ja jakiejś drobiazgi i pierwsze ciuchy jk znałam płeć ale mój się wstępnie ujawnił w 13 tyg mam nawet fotkę jego jajeczek ;-)
Jak chłopiec to większość rzeczy mam więc mało będę kupowala ale to wtedy pod koniec. Jak dziewuszka to pewnie wcześniej coś kupię :-)

Poziomki a ja liczę na chłopaka u ciebie :-D

A mi nawet o tej godzinie mdłości dokuczaja. Mąż obiecał zrobić pizze ale za ile to będzie :-o no i salateczka do tego z sałaty pomidora i vinegret :-D

Hej, hej, postawilam sobie za punkt honoru odezwać się dopiero jak nadrobię cały wątek, więc oto i jestem . Mam termin na drugą połowę października, nie wiem niestety na którego dokładnie bo miałam baaardzo nieregularne cykle...Mam córeczkę z kwietnia 2015, więc rocznikowo będzie tylko rok różnicy .

Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry