Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jej ile Wy piszecie chyba musiałam cały dzień mieć kompa otwartego
Ja dziś walczę na przemian w mdłościami i słabością.. kurcze nie za fajne to bo pracuje w szkole i wizja 9h z takim uczuciem wśród dzieci...ech będzie ciężko! Ogólnie jeżeli lekarza potwierdzi, że jest dobrze to pójdę do Dyrektora pogadać.. bo mam prawie dwa etaty plus wychowawstwo... i na co dzień ledwo daje radę..
Co do brzucha to mam taki balonik... normalnie po okresie byłam płaska a tu hmm najśmieszniejsze jest to, że 1 lutego zaczęłam dietę. tzn. postanowiłam zmienić całkowicie mój system odżywiania no i hmm... to tym nowym nacieszyłam, że hej
A ja z pytaniem na koniec dnia ☺
Jak to jest z bliźniakami? Widać od razu na pierwszym badaniu? Miałam już takie i ciążę stwierdzono, to był 6 tydzień... Czy wtedy by już było widać że bliźniaki? U męża w rodzinie dużo takich parek i mam stracha