Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam L4 do 29.02 i raczej już zostanę na Nim do końca.. Ja mam prace fizyczną czyli nadźwigam się ... po 10kg czasem 17kg... więc szkoda ryzykować
Też miałam! Tylko z początkiem stycznia ściągnęłam bo mi przeszkadzały
Larkaa, dzieki
Ja siedze w domu na l4 poki co, ale jak w pt sie okaze ze wszystko ok to pewnie wroce na troche do pracy.
Wstalam w zasadzie tylko na te paznokcie, bo tak to powinnam lezrc, ale to moja siostra cioteczna mi je robila, wiec na miasto nigdzie nie wychodzilam
Pracujemy i tak się zastanawiam kiedy iść na L4. Czy jak będzie brzuch widać czy później. Na razie poza sennoscia i piersiami jest okey Niby praca psychiczna ale moja senność w pracy nie służy myśleniu a teraz mamy niestety co robić...
Luckychoic gratuluje postępów ja ostatnio ustać w koleice nie moglam takk mi slabo bylo:/
Hmm... fajna sprawa wlasny sprzecik w domu ja właśnie bede sobie dzis robila tylko zawsze mam problem jaki kolorek wybrac
Moja kolezanka tez sie wkurzyla, bo dlugo czekala na wizyty u swojej kosmetyczki i kupila sobie sprzecior i sama robi dobra sprawa, ale ja to nie mam cierpliwosci ani talentu do tego wole jak ktos mi robi