Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Cześć dziewczyny Chodzę dziś jak cień, znów się niewyspałam. Skrócilam sobie zajęcia i zdążyłam już kupić legginsy w H&M. Wzięłam jeszcze rajstopy, bo do pracy chodzę elegancko, a zwykłe mnie już cisną
Rybki to chyba zależy w ogóle od szpitala. W moim po znieczuleniu miejscowym wstaje się po 24h a po znieczuleniu ogólnym po 12h. Ale wiem, że w innych szpitalach każą wstawać już po kilku godzinach.
A ja tam łykam zwykłe centrum i dodatkowo kwas foliowy bo w centrum za mało go jest ale zastanawiam sie nad kwasami omega czy te z tranu wystarcza? Ja mam ten z dorsza chyba styknie
z witaminam i to wpiszcie sobie w ceneo cena od 38 zl za 60 tabl.
a wam gin kazała brać witaminy?? mi tylko kwas foliowy a witaminy dopiero od 12 tyg.
oglądałam ten wózek mima - nie podoba mi sie w spacerowce ze dziecko caly czas ma zgiete nozki o ile w ciagu spaceru ok to jak zasnie i jest w pozycji lezacej nie wyciagnie spokojnie nozek... i koła piankowe moim zdaniem sie nie spisuje... ja koniecznie chce pompowane