reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Paulina mi tez, także jednocze sie w bólu, mówiłaś juz w pracy? Ja planuje za tydzień we wtorek powiedzieć po wizycie u lekarza.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tak brzuszek tez boli. Poki co dałam mu smecte i narazie spokój. Ja właśnie z apteki przyjechałam. Boże jak się włókna bo źle się czuje I bałam się szybko jechać ... za głupie tantum verde w sprayu I pyrosal 45 zł. Musze koniecznie zapasy zrobić w aptece internetowej ...

Larkaa zapraszam :-) daleko masz do mnie? Zachodniopomorskie. .

Puki co ja zwracam honor mojemu m taki mi rosół pyszny ugotował ze klękajcie narody miała byc jeszcze potrawka z kurczaka do tego ale zasnelam i nie zdarzylam mu powiedziec ale to co moze sie ogarne i chlapne na kolacje.

Larkaa jeszcze nic nie mówiłam. Jutro idę do lekarza, ciekawe czy juz mi da zaświadczenie czy wstrzyma się do 12 tygodnia, bo ja najchętniej przynioslabym zaswiadcenie i oficjalnie powiedziała.

Larkaa jeszcze nic nie mówiłam. Jutro idę do lekarza, ciekawe czy juz mi da zaświadczenie czy wstrzyma się do 12 tygodnia, bo ja najchętniej przynioslabym zaswiadcenie i oficjalnie powiedziała.
Ja nie miałam z tym problemu, wręcz lekarz sam mi sie pytał jak się czuje , gdzie pracuje, w jakich warunkach i czy czuje sie na siłach by chodzić do pracy.
Ale z drugiej strony mozna spotkac różnych lekarzy "ciąża to nie choroba"

reklama
Maddzzia właśnie czytałam ze lekarka do której idę nie jest skłonna do dawania zwolnień. A wiem i ze z zaświadczeniami wielu lekarzy czeka do 12 tyg. W sumie mam taką sytuację w pracy, że jakbym poszła Na zwolnienie to nie mam powrotu do pracy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry