reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja dopiero wczoraj powinnam mieć miesiączkę, wytrzymam się z wizytą jeszcze do przyszłego tyg, a od 2 marca będę chodziła na wizyty na nfz, żeby nie płacić za badania

myślę, że nie ma reguły na płeć, zależy to w dużej mierze od faceta, bo niektórzy mają plemniki x i y po równo, a inni mają większość x lub y, dlatego wiele par ma dzieci tylko jednej płci. Np. w rodzinie mojego męża rodzą się praktycznie sami chłopcy, u mnie też dwójka ;) a moi bracia cioteczni płodzą same dziewczynki. Jestem ciekawa co będzie u mnie tym razem

myślę, że nie ma reguły na płeć, zależy to w dużej mierze od faceta, bo niektórzy mają plemniki x i y po równo, a inni mają większość x lub y, dlatego wiele par ma dzieci tylko jednej płci. Np. w rodzinie mojego męża rodzą się praktycznie sami chłopcy, u mnie też dwójka ;) a moi bracia cioteczni płodzą same dziewczynki. Jestem ciekawa co będzie u mnie tym razem
A ja słyszałam że właśnie to od kobiety zależy a nie od Plemnika :o
Czyli jednak mam na kogo winę zrzucić jak będzie chłopiec
:D

to zależy zawsze od plemnika właśnie ;) ja też zwalę na mojego jak będzie chłopiec. Chociaż może być i chłopiec, aby zdrowy

Kiedyś gdzieś słyszałam że też w jakimś tam stopniu to zależy od kobiety. Ciekawe. Najważniejsze byle zdrowe

reklama
W pierwszej ciąży jakoś tak się nastawilam na chłopca, okazała się dziewczynka, no i tak szczerze to nie wyobrażam sobie mieć syna. U nas z pierwszej został Antoś dla chłopca, a dla dziewczynki będzie ciężko

Do góry