reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja dopiero wczoraj powinnam mieć miesiączkę, wytrzymam się z wizytą jeszcze do przyszłego tyg, a od 2 marca będę chodziła na wizyty na nfz, żeby nie płacić za badania

myślę, że nie ma reguły na płeć, zależy to w dużej mierze od faceta, bo niektórzy mają plemniki x i y po równo, a inni mają większość x lub y, dlatego wiele par ma dzieci tylko jednej płci. Np. w rodzinie mojego męża rodzą się praktycznie sami chłopcy, u mnie też dwójka ;) a moi bracia cioteczni płodzą same dziewczynki. Jestem ciekawa co będzie u mnie tym razem

myślę, że nie ma reguły na płeć, zależy to w dużej mierze od faceta, bo niektórzy mają plemniki x i y po równo, a inni mają większość x lub y, dlatego wiele par ma dzieci tylko jednej płci. Np. w rodzinie mojego męża rodzą się praktycznie sami chłopcy, u mnie też dwójka ;) a moi bracia cioteczni płodzą same dziewczynki. Jestem ciekawa co będzie u mnie tym razem
A ja słyszałam że właśnie to od kobiety zależy a nie od Plemnika :o
Czyli jednak mam na kogo winę zrzucić jak będzie chłopiec
:D

reklama
W pierwszej ciąży jakoś tak się nastawilam na chłopca, okazała się dziewczynka, no i tak szczerze to nie wyobrażam sobie mieć syna. U nas z pierwszej został Antoś dla chłopca, a dla dziewczynki będzie ciężko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry