reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
mi się potwierdzi jutro dopiero :p bo ostatnio tam coś nie grało. ale z om wychodzi mu taka data :) a jutro po wielkości plodu obliczy :D więc moze sie zmienic, tymbardziej ze nieregulrne @ miałam

Dziewczyny trochę się boje porodu , bo ja mam 179cm a mój mąż ma 205cm.. sie śmiejemy że wyjdzie metrowe bobo , alee nie wiem czy to bedzie smieszne hahaha

Pat_ka wydaje mi się ze bardziej trzeba patrzeć na to jacy byliście jak się urodziliscie. Ja mam 170 cm mąż 176 oboje szczupli A córcia 4370 i 57 cm wszyscy byli w szoku

Tekila pierwsze porody raczej nie są takie szybkie. Dziewczyny tak niektóre opisały jakby to było pyk zero skurczy i dziecko wyskakuje. Raczej poczujesz skurcze wcześniej. Wtedy bierzesz spakowana torbę i jedziesz ;-)
Ja czekałam w domu 3 h od początku skończy bo miałam 10 min jazdy, do tego był noc. Alr jak masz tak daleko. To nie bierzesz prysznica tylko wsiadam do auta i jedziesz :-)
Raczej nie urodzisz w 40min ;-)

Luckychoice kartę z Rossmanna polecam szczerze. Zarejestruj się. I jak będziesz systematycznie robiła zakupy jest z tego chyba max 10% zniżki ale warto. Bo np na mleku oszczędzalam 3 zł na puszce. Niby mało ale nigdzie indziej nie było taniej bo ceny są raczej podobne. Można tam wszystko prawie kupić dla malucha. I już teraz jak die zarejestrujesz to zbierasz zniżki. Potem po porodzie też.

Na hipp się zawiodłam. Dostałam dwa razy po sloiczku i to tyle

Z bobovity to totalnie nic nie dostałam

Wesoła kobietka a moim zdaniem to co piszesz to zwykle przesądy. Nie kupię bo zapeszam, nie zapisze się wcześniej bo spowoduje stratę dziecka wtf
Popieram esthle i resztę co się zapisują bo chcą być u dobrego specjalisty.

Właśnie Virtuti dobrze napisała zapomniałam jeszcze o promocjach tylko dla posiadaczy. Żałuję że w de tego nie ma.

Pat_ka ważna jest średnica główki nie długość dziecka.

@Ann_ nikt nie mowil ze bach i juz dziecko na swiecie ... ja n ie powiemn mi sie udalo i mialam latwy porod... jak pisałaś średnica głowki jest wazna i ja tez sie tego trzymalam ... moj maly mial sr. 9,5 :D a rozwarcie na 10 wiec nic dziwnego ze latwo mi poszlo;)

wiqadomo niektore wrecz przeciwnie męczą sie po kilka kilkanascie godzin...

najwazniejsze to pozytywne nastawioenie a nie z gory zakladanie ze bedzie bolec i wygladac to w3szystko jaki na filmach :D:D:D

reklama
Do góry