reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Madziula tez sie troche obawiam jakiejs wady serca bo NT wyzsze wyszlo. Może dodatkowo zrobie echo serca. Nie wiem czy to mozna polaczyc z polowkowym. Tam gdzie teraz mialam usg mozna sie zapisac do takiej pani dr, ktora jest specjalista w kardiologii i robila nam juz usg po 30 tyg (musialam miec echo serca bo lekarzowi nie podobalo sie tętno), bardzo fajna lekarka i chce sie teraz znow do niej zapisac.

PerseaNigre pewnie masz racje ale wolę nie mieć pewność że to nie była moja wina :-( naprawdę miałam do siebie wielki żal i byłam pewna że coś zrobiłam nie tak np na początku ciazy nie wiedząc że jest jestem w ciąży chodziłam do kosmetyczki na mikrodermabrazie która robi się pod prądem :-(

Teraz to mi się głupio zrobiło... Ja dzisiaj piszę więcej bo mała mi na to pozwala i bynajmniej nie ma to związku z zamkniętym, baa nie obrażę się jeśli mnie nie uwzględnicie, tylko bylebyście z głównego nie znikały tak całkiem, ani nie przechodziły na fb bo nie posiadam :)

reklama
Marta sama mowisz ze piszesz malo a masz ponad 100 postow. Wiec jak ktos chce I pisze cokolwiek to sie uzbiera. I na tym chyba to.pologa zeby mozna sie bylo przed kims otworzyc a nie dalej milczec bo jest ktos nowy I nie wiadomo kim jest
Uwazasz ze dziewczyny maja dodac kazdego?
Po to robi sie zamkniety watek zeby pisac o bardziej intymnych sprawach.
Ktos dzisiaj napisze " czesc" I tez ma byc przyjety??

Just ja pije jedna dwie dziennie. W pierwdzej ciazy tez tak pilam. Inaczej bol glowy jest nie do wytrzymania

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry