reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Hmm jakby można sobie cokolwiek zaplanować to ja miałabym dziecko 10 lat temu... a tak w tym roku w grudniu będę miała 31... Jestem 10 lat po ślubie i hm przestałam dawno temu myśleć kiedy jest ten właściwy czas... w końcu przez te 10 lat też zdarzyło się wiele pięknych rzeczy i nie na czego żałować :-)

reklama
Dla mnie większość z Was dziewczyny jest młodziutka i troszkę jestem w szoku z powodu tej naszej średniej wieku ;) Ja w moim wieku 29 lat czuję, że teraz jest ten czas. Może to kwestia środowiska zawodowego, ale otoczona jestem rówieśnikami, którzy ostatnio właśnie biorą się za powiększanie rodziny i nie zdawałam sobie sprawy, że jesteśmy w mniejszości :)

Larka, madziorek ja mam tego samego pracodawcę od kilku lat. Tylko tak jak mówię w tamtym roku miałam dwie połowy etatu i wychodziło mi więcej kasy niż mam teraz od stycznia przy jednym etacie. I sama nie wiem co mi się będzie liczyło do podstawy obliczenia macierzyńskiego. Ja bym chciała wiadomo żeby tamta umowę mi wliczyło z racji większych zarobków a nie tylko od tego stycznia

aniaok jestes z 24.10 jak mój synio
ja rodziłam go majac 27 lat, teraz 29 jeszcze przez dwadzieścia dni hehehehe:-D

W małżeństwie jestem juz 5 lat, ale na poczatku zwiedzalismy wariowalismy i uzywalismy życia we dwójke, a po trzech latach zaczelimy sie starac i jest synio! teraz tez udało sie za drugim cyklem

Chyba się wypisze z tego forum. Same młode dupy z dzieciakami. No depresji można dostać. ;)
Ja mam 36 lat! Jak na razie zadnego dziecka i mocno się modlę by obecna ciąża zakonczyla się powodzeniem.
Ech... zmieniam nick na babcia :)

Basia ciazowe ale.mogli mnie zwolnic ja juz wiedzialam.to.miesiac temu ze bede zwolniona bo u.nas tak robia zatrudniaja na 3 miesiace i won z reszta nie tylko.mnie zwolnili troche tych ludzi jest i to nie koniec niestety.

reklama
To ja też się przyznam - 32 na blacie :D
Uwielbiam to i szczerze mówiąc za żadne skarby świata nie chciałabym mieć znowu 20 ;) Zanim założyłam rodzinę swoje poszalałam ;)

Więc głowa do góry @MartaDiabłaWarta :)

Do góry