reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dziewczyny, nadrobie Was pozniej, narazie czuje sie jak zdechlak, dorobilam sie albo grypy jelitowej, albo zatrulam sie czyms, pol nocy spedzilam na kibelku, a teraz siedze w pracy i tak mnie nogi bola od pachwin w dol, ze nie da sie zadnej optymalnej pozycji przyjac :(

Pytanie za 200 punktow, czy ktoras sie orientuje, czy mozemy na takim etapie ciazy brac wegiel leczniczy?

Basia nie, później będzie na pewno lepiej. Pierwszy trymestr jest najgorszy :-) glowa do góry

Marlenka fajnie ze maluszek tak urósł

Esthle rączki nóżki super sprawa ;-)

Luckychoice ja mam tak samo. Dlatego jak wiem że będę kichala zginam nogi w kolanach jeśli akurat leżę na plecach bo to o tą pozycję ci chyba chodzi. Albo szybko na bok też że zagiętymi nogami. Wtedy nie czuję tego.

Ruda mój też synek tatusia.. Jak mąż wraca z pracy to ten rzuca co ma e rękach i biegnie w te pędy do drzwi z krzykiem tata tata :-) słodkie to. Jak tylko może to się z nim bawi na spacer to zdarza się Wychodzić chłopakom razem.

Joani ja ciągle używam czerwonego Garniera
Myślisz że to zły produkt? Nigdy o tym nie myślałam. Ale tylko po nim nie mam suchej skóry inne nic nie dają.

Joani powodzenia i dawaj szybko znać po wizycie :-)

Jej ja też nie ogarniam. Dużo piszecie strasznie ale staram się czytać wszystko i coś skrobnac raz na dzien :-) ;-)

Ann, też mam resztę czerwonego Garniera bo mi też służy, na nogi mije suche... muszę poczytać skład, bo nawet nie wiem co tam siedzi.
Wizyta dopiero o 17.30 więc jeszcze trochę poczejamy...

Dzień dobry laski :) jest nadzieja że dziś będzie lepiej ale puki co nie mam się co tak szybko cieszyć.
Ja smaruje się baby dream z rossmana a później nie wiem czy zmienię czy nie.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)

Ann tez sie zastanawialam nad balsamwm bo tez lubie i mam czerwonego garniera, ale ja glownie nogi nim smaruje bo tam mam najbardziej sucha skore no i swedzi mnie zawsze po depilacji. Do rąk zreszta tez mam ten czerwony. Nawet nie przyszli mi do glowy, ze nie mozna. Na brzuch jak mi sie przypomni smaruje oliwka bambino a potem kupie Mustele. W poprzesniwj ciazy na koniec mi wysypalo rozstepow. Uzywalam kremu z Pharmacerisa, ale nie daloby sie i tak uniknac bo mialam ogrooomny brzuch.

reklama
Jak kogoś interesuje troche kosmetyki bez chemii lub z minimum dla siebie lub dzieciaków:
Link do: Sroka o....: analiza

Dziś sadny dzień u gina, mam nadzieję na także skacząca fasolę ;-)
Świetna stronka. Dzieki za link. Zwykle nie lubie czytac analiz składów ale tu jest fajnie wyróżniony wniosek koncowy.
Powodzenia u gina: )

Do góry