reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

dziewczyny strasznie nie rozumiem tej paniki spowodowanej brakiem objawów. No okresu nie ma, plamien nie ma nic nie boli. To czym się tu martwić? ? Tylko się cieszyć.

Popieram w 100 % ! Nie ma się co nakręcać..

U mnie dziś mielone ;-) ;) Zastanawiam się tylko kto za mnie wymiesza mięso:hmm: małż w pracy, może córkę zatrudnię :confused::-D
Przyjemnego dnia:yes:

reklama
Dzień dobry widze ze nie tylko ja mialam kiepska noc zasnelam o 1.30 obudzilam sie o 5. Takze pospalam ze hoho
U mnie dzis na obiad szaszłyki i pieczone ziemniaczki jestem ciekawa czy wdusze w siebie choć1.
Milego dnia wszystkim

Kurczę u mnie też kolejna bezsenna noc..jakaś tragedia!!! Nie śpię, leżę, później chodzę po domu...i tak do 5 rano...to chyba już drugi tydzień....ma ktoś jakiś sposób na sen?

Ann, Taka ja, mam takie chrupki kukurydziane nawet teraz w torebce ze sobą :)

Tekila, wcześniej jak miałam kilka bezsennych nocy pod rząd, to brałam tabletki ziołowe, bo nic na mnie nie działało. Ciążowych skutecznych metod nie znam. U mnie póki co jedna noc nieprzespana, ale to pewnie dlatego, że byłam z 15 razy siku i nie zdążyłam pomiędzy kolejnymi wizytami w kibelku zasnąć...

A ja dzisiaj wyspana :) co prawda przebudzilqm siw o 6 ale później jeszcze Pospalam prawie do 10.
Wczoraj pościel wyprałam i w takiej świeżutkiej bosko się spało :D

Kochane uaktualniłam listę. Dodałam wcześniejsze dziewczyny... zobaczcie czy tak może być...
Ja dzisiaj tylko rosół przełknęłam... Nie mogę mięsa... ani patrzeć na nie ani jeść i wąchać :p
Za chwilę rodzina przyjeżdża na kawę. Ja w piątek robiłam porządek w szafie ... :D i zwolniły się dwie półki dla maleństwa :)

Ale miałam pyszny obiad, teraz leże i się nie ruszam! :D haha
Dziewczyny ja sie już lepiej czuję , tylko teraz na gardło przechodzi, ale co tam katar bardziej męczy niż bolące gardło. :)

Pat_ka na gardlo smialo mozna tantum werde albo *spam* gardlo. To drugie mam wrazenie, ze mi bardziej pomaga, ale do jego smaku trzeba sie przyzwyczaic. Dobrze, ze juz Ci lepiej ;)

reklama
Do góry