reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Hej dziewczyny z chęcią dołączę do Was, chociaż wachałam się do których Mam napisać, bo z om termin 30.09 a z usg 02.10, więc chyba tutaj:)
Jestem obecnie w 15 tyg 2 ciąży - to moje pierwsze długo wyczekiwane dziecko
Jak Wasze brzuszki? bo mój w ciągu 2 tyg się powiększył i już jest dość widoczny i chodzę taka dumna hehe

reklama
Aria Dlaczego byłaś w szpitalu 13 dni? Ja też lezalam 13 ale lezalam dzień przed porodem

My też nie mamy telewizora :-D

Dziewczyny ja jestem jakiś zacofaniec, nie używam chusteczek ani pompków, niby mi z tym dobrze ale czasem czerwieniejen że wstydu jak was czytam.

Pat_ka nie smuć się popatrz na zdjęcie z usg albo pooglądaj może jakieś ciuszki albo łóżeczka dla dzidzi...ja jak kilka tyg temu łapałam takie humory codziennie tak robiłam

Patka ciąża ma swoje prawa i otoczenie musi to zrozumieć. Ty nie masz wpływu na swoje hormony i nie robisz tego specjalnie. Płacz ile chces bo to bardzo dobrze rozładowuje napięcie. Melisa nie jest tak mocna jak proszki ale na pewno coś pomoże chociażby na trawienie ;) uszy do góry

Tola ja tez nie używam pampkow ;)

Mój rekord szpitalny w ciąży to 3,5 miesiąca za jednym zamachem

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Ja też się witam Anuszka, Kamila i Betka.
Jeśli Chodzi o sport to zabrania się tylko dlatego że Jest ryzyko upadku, jak rower czyn siatkówka itd. może zaduzo wysiłku też nie dobrze.

reklama
Mały po porodzie miał bakterie e.coli w układzie moczowym plus 8 innych dzieciaczków i tak lezelismy sdopoki nie było ok. I miał zoltaczke dość mocno bo miał naświetlania a ja nad nim z cycki em wisiałam.
Stąd aż 13 dni po porodzie.

Do góry