reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ruda o nie zgodzę się że na chłopaków nie ma ładnych rzeczy. Szczerze to puki co mi się podobają ubranka dla chłopaków i to bardzo. Mogą być mega stylowe, a dziewczęce to dla mnie po prostu słodkie. Ale nie zmienia to faktu że chciałabym mieć córeczkę.

Cherry ale super synek się zachowuje, słodki ;-)

Meg a to mała przerwa dwa lata wg męża? Moim zdaniem to już taka średnia przerwa. U nas równo dwa lata będzie a chcieliśmy już kilka mc wcześniej ale się nie udało

Bellina u nas pierwszy syn był tak samo robimy i pyk był po jednym stosunku, no dwóch jednego dnia w trakcie cyklu. Drugie już nie tak łatwo poszło bo ciąża stracona i dopiero teraz a próby były już latem.

Papciarkowa no jak nie, a kondomy? ;-)

@tekila85 tetno napewno nie bylo moje bo po 1 za szybkie po 2 jak tylko troche przesunelam juz.nic nie.bylo slychac a po 3 po chwili mi zwiało
@PerseaNigra u naa ten sam system co u poziomki mniejsze pojemniki świetnie sie sprawdzaja maskotki tylko te na mus niezbedne a pierdoly mini do smieci co sprzatanie

@Ann_ faktycznie kondomy ale w sumie toż to żaden wynalazek w porownaniu do damskiej antykoncepcji

reklama
Ann on typ racjonalista i twardo chodzi po ziemi. Nam też nie będzie miał kto pomóc przy dziecku. Sami na siebie. Może to i lepiej hihi... I chyba zaskoczył się moją sugestią że chce jedno po drugim. Jego zdaniem to najpierw jedno urodzisz a potem będziemy dumac. On nie z tych co gdybaja i rzucają słowa na wiatr. Przed ciążą nie chciał rozmawiać nigdy o imieniu dla dziecka mówił że jak będzie to będziemy wtedy gadać. Taki typ i kocham go za to :-)

Do góry