reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Ja tez cały dzien leze i nic mi sie nie chce . Własnie smaze frytki takie domowe ( oj ale sie nacierpie bo smazone mi szkodzi ale tak mi sie chciało :) )

reklama
Ale sie uśmiałam z własnej głupoty:) przegrałam sie w bikini!!! Wysmarowalam olejkami, kocyk rozłożyłam i chciałam tył sobie poopalać ale zapomniałam ze brzuchol juz wielki i nie dam rady sie na nim położyć!:-D A z przodu sie nie odpalam bo sie plam boje, ja i tak cała w piegach jestem:) ale sie nie poddaje lecę po moja poduchę do spania moze cos wymyślę:)

No to współczuje Poziomki:( mi jak głowa boli to agresor sie włącza i wydzieram sie na rodzinkę strasznie, zazwyczaj po tabletkach przechodzi a teraz to kiepsko:( Tesciowa mi amol przywiozła, skronie smarować kazała, zimne okłady przykładać i czasami naprawdę działa:) męża do pl sklepu wyślij moze Tobie tez pomoże :)

Milka dlatego tył chciałam opalać, jak palmy wyskoczą to ich i tak nie bede oglądać:) ale poddałam sie, w cieniu na fotelu sie lenie:)

reklama
Ja chyba jutro się tak polenię, wstałam planów nie miałam na dziś ale to zakupy obiad trochę dom ogarnąć i tak minęło a zaraz idę do dermatologa bo kazała mi przyjść w drugim trymestrze a ja całkiem zapomniałam, trochę się obawiam...:/

Do góry