reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Poziomki hahaha wezzz:D ja dopiero tu zajrzalam od wczorajszego wieczora dzis wstalismy i maz jak zobaczyl moją minę srającego kota to wymyslil wyjazd nad morze wiec pojechalismy...ani koca ani lezaka w dlugich spodniach ciazowych sie wybralam jestem tak padnięta ze padlam na lozko...

reklama
Stwierdzilam ze musze miec lezak nastepnym razem i cos do zacienienia nie moglam z tylkiem usiedziec na plazy tak mi bylo niewygodnie

Poziomki ale cudna i jaka malusia:) mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje:)

Betka ja tez chce nad morze! Następnym razem kochana w piasku dziury na brzuch i piersi sobie wykop jedyna szansa coby na brzuchu poleżeć :)

A my grilujemy dzisiaj karkóweczka i kaszanka juz gotowe zapraszam:)

Mój małż też ledwie zipie od kilku dni, uciekła wczoraj do mamy na wies od niego, bo już nerwowo nie wytrzymałam, ale dziś wrocilam... A mogłam jeszcze zostać... Dzis się nie odzywa;)

Agica dobry pomysł w sumie...tyłek bolał idźcie w cholere:D Smacznego ! grillowania:)

ewelinka no to mogłaś zostać na dobre by Ci to wyszło niż się wkurzać hehe
jakbym miała do kogo to chętnie pojechałabym na wieś i tam siedziała dziś jechaliśmy i tylko wzdychaliśmy, bo nawet działki nie mamy tylko bloki miasto osiedle...

Zazdroszczę działki...ja też dzis poleniuchowałam nie powiem:)
Betka tez mieszkam w blokach masakra ale 3 lata temu przez kolezanka sprzedawała działke po ojcu i nikt niechciał kupic za blisko drogi a my kupilismy posadzilismy thuje i teraz nikt nas nie widzi mozna smiało leniuchowac moze i u was sa takie działki obok bloków moze warto sie rozejrzec?

reklama
Wiesz tylko my mieszkamy w kamienicy teraz w czerwcu zakladamy ogrzewanie sobie sami gazowe remont przygotowanie pokoju ocieplanie i bysmy finansowo niewyrobili ale w przyszlosci napewno na ogrodkach dzialkowych tu nawet blisko osiedla cos kupimy... To fajnie Ci się udało, niewazne gdzie wazne zeby miec gdzie sie polozyc pogrilowac itd:) a jak bedzie dziecko to w szczegolnosci:)

Do góry