Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

No,ale cos spróbuje,to może sie poprzypomina W TRAKCIE.
.Ale generalnie nie jestem za "oddawaniem na niby".Bo to chyba pokazuje,że tak wolno robić,choc boli...Chyba lepiej stanowczo wyrazić dezaprobatę,pokazać dziecku,że sprawiło nam ból czy przykrośc...wydaje mi się,że takie "przepychanki" z oddawaniem może potraktować jak kolejną dziwną zabawę i potem cięzko to wyplenic bedzie.No,ale to moje zdanie.
.Poza tym- az dziwne,bo nie jest jakos w wodzie ani nic,a nie oblatuje,więc na razie pospiechu z tym nie ma,choc doszlismy do wniosku,że lepiej rozebrac teraz,póki się nie sypie,niz czekac na syf i igły w całym domu.Tylko tych światełek zal i chyba tez je sobie zostawimy,bo taki przyjemny klimacik robią w pokoju
.
- za mało chleba kupilismy i stwierdziłam,że to świetny pretekst ,bo komu "normalnie" chce się to robić?;-)
A wczoraj miałam powód.Wyszły super w smaku (dodałam do ciasta jeszcze czosnek,pieprz biały,bazylię i mączkę z orzeszków ziemnych),choć za bardzo urosły jak na ciabatki.A,co tam,ważne,ze w smaku ok.
ale nadal leżę w łóżeczku.ale się rozpisałaś ;-) wpadaj częściej i pisz więcej :-) :-*dziulcia dzieki. u nas po staremu
Mój Bartek tez miał takie zapędy przeszło jak ręka odjol czasem nawet zabardzo cały czas mu powtarzalismy ze niewolno nikogo bić jak poszedł do szkoły miał trochę problemów wrócił kiedyś ze szkoły podrapany z piaskiem w uszach polskie dzieci mu tak dokuczaly żadnemu nieoddal chociaż po cichu chciałam zeby oddał ale zawsze mówił ze niewolno bić i on nie łże być taki wiec wzięłam sprawy w swoje ręce od tamtej pory juz sie nie zdarzyło
Noz k.....dziecko podrapane skopane i same sobie wyjaśnia obrazily sie na amen ze zwrocilam im uwagę wiec poszedł mój k do ojców niemusze juz pisać ze i dzieci i rodzice sie przestraszyli
Chciałam załatwić wszystko spokojnie ale cóż