Kania, oby z tym maluszkiem Twojej siostry rzeczywiście było wszystko OK... Trzymam kciuki!
natolin,
emiliab,
happybeti, z tym Królem Lwem, to ja wszystkie części znam na pamięć... Ale dla lubiących miksy podsumowujące rok 2011 podsuwam linka, tam w drugiej połowie jest piękny fragment z Króla Lwa
Lo mejor de 2011 [ Yonkis.com || Elviajedeminino.com ] - YouTube
Dziulka, bidlulko, szkoda Twojej ręki. No to jesteśmy dwie. A wiesz, tak sobie pomyślałam, że Ty chyba powinnaś się rozejrzeć za jakąś zupełnie inną pracą, nie tak stresującą i wykańczającą... A co z Twoimi planami założenia szkoły francuskiego dla Polaków? Może to się uda?
Moriam, super z tym aquaparkiem! A ja jakoś nawet na basen się z Olkiem nie wybrałam do tej pory...
Rysia, co masz zamiar upolować na jutrzejszych szopingach?
concita, gratki z powodu powiększenia się rodzinki
wioli, jaki sześciolatek sam sobie coś załatwi!? Masz rację, dopadnij rodziców, nawet możesz obdukcję zrobić.
makuc, dobrze, że masz dzień tylko dla rodziny. Wypoczywaj, kochana.
Ja mam chwilkę tylko dla siebie, od 2 godzin moje chłopaki goszczą się u szwagierki

. A ja robię szczawiową, popijam słodkie winko (znaczy się zamierzam, bo zamiast popijać, to zapominam ciągle, że tu stoi i nawet jeszcze nie posmakowałam), jestem super ubrana, w pełnym makijażu, pazurki na nóżkach i rączkach aż rażą wiśniowym lakierem. I jest mi chwilowo doooooobrzeeee