Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
My dzisiaj byliśmy na długim spacerku w łazienkach królewskich a potem na obiedzie u teściowej :-) Poza tym nic specjalnego nie słychać
efa, jak tam ręka ?
dawidowe, też lubie mieć dodatkową kaske, szkoda że tak rzadko to się zdarza ;-)
nat, fajnie, że rodzicie tak zabierają Piotrusia, moi raczej by się nie pisali na takie sam na sam na tak długo
Więcej nie doczytałam, plasiam ale już uciekam od kompa bo mąż ma jakąś nową gierke i wpadł w cug ;-)
Mam w planach naprawić w końcu naszego lapka, więc wtedy bedzie mnie więcej wieczorami, obiecuje
EFA, ROXI :*** a Ciebie ROXI trzymam za słowo z ta naprawą laptopa. Ja długie kąpiele biorę dosyć często. To jest chyba jedyna forma prawdziwego relaksu dla mnie ;-) o E-LONA i Ty tez jesteś? super! czyli się rozkręca BB wieczorne :-) a DAWIDOWE szefa masz na prawdę dobrego! tylko pozazdrościć.
Roxannka no to koniecznie naprawiaj laptopa!!! :-)
Moi rodzice dopiero drugi raz go tak wzięli i raz z nim zostali jak my wyjechaliśmy w góry na wesele. Dawidowe to dobrze, że masz takiego szefa :-)