Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Makuc faktycznie szybko mi poszło, a to dlatego, że nie znoszę zakupów, więc weszłam do konkretnych sklepów i postanowiłam albo tam coś kupić albo w ogóle. Dawidowe szalejesz widzę. Też by mi się kilka rzeczy przydało, tylko jakoś kasy żal...
NAT to się nazywa dobre zorganizowanie wyjścia na zakupy :-) Piotruś już śpi? jak się u Twoich rodziców spisywał? a wiem o co miałam zapytać jeszcze - on jak u nich nocuje to zasypia bez problemu? i jak wygląda kwestia kładzenia go spać/ karmienia itp? Bo Alicja na 100% nie dałaby się przez kogoś innego niż mnie, czy D. położyć, szczególnie w innym miejscu niż dom.
Makuc Pudzianek już śpi. U rodziców dobrze się spisywał :-) Jeśli chodzi o jedzenie to jemu nie robi różnicy kto go karmi. Jeśli chodzi o spanie to trochę gorzej to wygląda, ale nie ze względu, że mnie nie było tylko ze względu na zmianę miejsca, bo jak u nas moja mama go usypia to jest wszystko normalnie. Natomiast poza domem nawet jak ja go kładę to jest trochę trudniej.
NAT moi niestety za daleko mieszkają, żeby sprawdzić jak Alica by na takie "oddelegowanie" zareagowała, więc tym bardziej zazdroszczę, że masz taką możliwość.
poza tym gdzie wszyscy? Czyżbyśmy tylko my i DAWIDOWE na warcie dzisiaj stały?