reklama

Październikowe Mamy 2010

kania a nadal ją ta biegunka meczy? bo doczytałam ze tego okropienstwa nie ma w sobie ale nie doczytalam jak ta biegunka. jejku biedna. czyli byle do usg zeby sie tylko upewnic ze z maluszkiem wszystko ok
Tak nadal, to już 7 tydzień. W nowy rok miała robione usg na izbie przyjęć to tylko dr jej powiedział że serce bije więc wszystko jest ok ale nic poza tym nie powiedział więc trzeba czekać na to bardziej profesjonalne i wiarygodne.

reklama
Kania moje kciuki za siostrę od dawna są zaciśnięte:***

Króla Lwa oglądał małż i Kuba. Ten pierwszy wzruszał się jak zawsze przy tym filmie,a ten drugi był zafascynowany bajką

Ja chyba też zaraz się kładę.

edit: Nic nie piszecie to naprawdę idę. Stęskniona :-( W Pudzianka pokoju, ciekawe ile pośpię.
Dobranoc.

Ostatnia edycja:
witam wieczornie i teraz napisze co u nas a potem poodpisuje conieco:)))

no wiec rano poszlam do lekarza ktory wyslal mnei na przeswietlenia reki. idiota myslal chyba ze udaje bo reka r uszalam w miare normalnie. chcialam wysepic z tydzien wolnego to sie ch... uparl ze to kontuzja malutka na pewno a nie zlamanie i na razie z wielka laska dal mi wolne na dzisiaj i jutro-chociaz tyle dobrze bo czuje sie zmeczona ta robota ze nei wiem ile jeszcze pociagne.... umowic sie na przeswietlenie to nei takei hopla, i dopiero na 16 sie udalo. do pracy zadzwonilam pwoiadmic co i jak. przy okazji zanioslam horobowe przed poludniem bo z malzem i Leane poszlismy po mieso wieprzowe bo ceny spadly na pysk, 4 dni takiej promocji ze szok. za 30 euro tak dopralismy zamrazalnik schabami i karczkami i pieczeniami ze palec juz tam nei wlezie, za to bawilam sie w kuchni zeby poporcjowac chyba z godzine, a kuchnai wygladala jak rzeznia. doslownie pot na czole mialam:pppw pracy oczywiscie wszyscy piali z zachwytu nad Leane:))) potem po powrocie nakarmilam Leane i mloda poszla spac, my zjedlismy obiad, a potem zajelismy sie papierami itp. na 16h pojechalam na przeswietlenie i wyszlo ze nie zlamanie tylko pieprznelam sie i nadwyrezylam jakies sciegno czy cos, dostalam masci i w poneidzialek do pracy... ryczec mi sie chce:((( maz do pracy, ja zanim pojde do swojej to musze Leane wyciagnac z lozeczka az serce mi peka, przygotowac i zaprowadzic a ja potem do roboty na calutka dniowke!!!! padne na ryj w takim systemie pracy i organizacji w domu.... plakalam dzisiaj bo nienawidze tych popoludniowek , tego zapierdzielu i coraz bardziej nienawidze sklepow mimo ze w pracy atmosfera jest boska jak nigdy w zyciu nei mialam. po przeswietleniu jak wrocilam to bawilam sie z Leane ktora zeby dostac np klocki to przelazlam przeze mnei jak czolg i nic jej nei zatrzyma. dzisiaj nowe slowo po poslku powiedziala: BUTKI i probuje mowic KLOCKI. wydurnialam sie z nia i spiewalam jej refren piosenki francuskiej " kuku sowa kuku sowa" i Leane tez spiewala to po swojemu tylko ze ja spiewalam i jednoczesnie palcami dreptalam jej po brzuszku do samej szyjki i laskotalam, smiala sie jak szalona:))) poza tym dzisiaj w nocy tez sie przebudzila, maz wstal przewinal i polozyl. nie wiem po jaka cholere ona sie budzi!!!!!!!!!!!! mam tego dosc!!!! to nei byl placz o zeby czy bol jakis. bo takowy odrozniam. nieraz spi 2 tygodnei normalnie a potem sie budzi tydzien codziennie. szlak mnei trafia a szczegolnie jak se pomysle ze z malzem na pewno bedzie dochodzilo do spiec na tym tle bo oboje bedziemy zrypani....

jutro mam wolne. meza wyganiam do auchan po reszte zakupow a ja bede z Leane i gotowac obiadek.

a teraz pora na odpisywanko:

ANIOLEK pamietam ze bylas z nami a potem cisz!!! wracaj tu na stale!!! bedzie nam milo. a co do objawow....przejdz sie do gina bo mnei sie to nei podobuje...a co do mleka, ostatnio nacisnelam sutki i kilka kropelek sie pojawilo i to w obu cyckach a juz rok nie karmie!!! nie wiem czemu....i wiesz co ci powiem co do testu?? mozliwe ze masz jeszcze za male stezenie hormonu hcg stad ten minusowy wynik...

HAPPY glizdencjo nareszcie !!!!!! oj brakowalo tu ciebie brakowalo....

ELONA moze keidys takie cuda dotra do PL. u nas jest wiele sieci i wszyscy maja podobne ceny tylko ofertami sie roznia.a tekst synka mnei powalil!!!!!!!!

oooo i CONCITA sie znalazla???:))) jejuuuu laseczki jak ja tesknei do tych starych mamusiek ktore juz dlugo nic nie pisaly...

KANIA bawi mnie jak mowisz o swojej niuni KUNDZIA:))))))))))

STRIP twojego mgr opijemy jak przyjade do PL:)))

EFAA to Leane ma faze glaskania, glascze mnei jak kota po buzi po wlosach a potem siebie:)))))ona wie ze nie wolno bic ani kotka ani nas, i jak probowala to lapalismy raczke w powietrzu i ostre spojrzenie wystarczylo i surowe " nie wolno tak". jedynei odpycha jak juz nei chce jesc ale to wiadomo ze wtedy po prostu jest koneic zarelka.

KANIA co do kolezanki to podobno gadali ze to sie zdarza. fakt ze to niebezpieczne ale kawal chlopa urodzila zdrowego jak byk.

MAMAAGUSI a ty co wpadasz jak przeciag?? co u ciebie??

gdzie jest IDA, MALA MI, SARISKA, DORISEK????

a co dobicia nas przez dzieci to jedni radza zeby np oddac dziecku jak nas bije, zeby wiedzialo ze to boli, ale wtedy dziecko mzoe potraktowac to jako zabawe, a drudzy ze po prostu narzucic z gory ze tak nei wolno co i uczynilam jak mloda zaczynala nas "klepac".

uff nadrobilam:) mam nadzieje ze sama piwka pic nie bede:))

reklama
Dziulka odpocznij przez te dni co masz wolne, fajnie że macie takie promocje :-) A córcię ucałuj ode mnie.
Uspokoiłaś mnie troszkę odnośnie tej Twojej koleżanki :-) A co do mojej Kundzi, to ją też to śmieszy jak tak do niej mówię, choć na pewno nie bardzo zdaje sobie z tego sprawę :-)
Natolin dobranoc.

Ja też spadam do wyreczka, i nie żebyście myślały że uciekam od Was, po prostu nie mam już za wiele sił, żeby siedzieć przed kompem, dosłownie tyłek mnie boli z tego siedzenia... ehhh:baffled: Dobrej nocki Wam życzę Wszystkim tym, które jeszcze są i tym które już dawno śpią :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry