Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mogę się pod tym podpisaćbede oglądać Króla Lwa)) Już się nie moge doczekać bo ostatni raz oglądałam to w kinie jako dziecko, pamiętam do tej pory jak płakałam ... normalnie klasyk
![]()

Jakbym czytała o sobie...Rysia, rozumiem, co czujesz i Twój żal do siebie o to, że ranisz najbliższych. Ja niestety też mam z tym problem... Od dawna. Jestem strasznie wybuchowa i jak mam taką kumulację gniewu, to mojemu mężowi naprawdę poważnie się dostaje... A ja potem oczywiście mega kac moralny i głęboka dolina... Najgorsze jest to, że zawsze obiecuję sobie, że będę miła, spokojna, a nade wszystko opanowana, że nie ma sensu denerwować się bzdurami, ale w praktyce klnę jak szewc, wrzeszczę i trzaskam drzwiami... Doszłam do wniosku, że u mnie ma to związek z hormonami i mąż przyznał mi rację. Przed okresem jestem chodzącą bombą zegarową, a potem jest o wiele lepiej. Może choć ta głupia biologia nas trochę tłumaczy...
Nic, głowa do góry! Twój mąż na pewno wie, że nie zawsze myślisz to, co mu w gniewie wykrzyczysz.
Moja też się śmiała, i z jaką premedytacją to w oczach zrobiła, ale ja powaga na całego. Zresztą takie rzeczy to normalne że z żłobka będą przynosić. Syn koleżanki, który był dziś u Nas też widziałam że ją zaczyna bić, więc skąd to biorą? Jedno podpatrzy od drugiego i wciela w życie.Kania mojej nie pomaga bo się śmieje.