reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam wieczornie juz z nowego mieszkanka:-D

dopiero teraz naprawili neta, bo nie dzialal nie wiem jak was nadrobie bo rzeczy do zrobienia jest cale mnostwo jeszcze...

reklama
Ladygab oj jak ja Ci zazdroszczę. Nie wiem kiedy ja się doczekam, ale już chyba raczej nie przed urodzeniem Aleksa. Dzisiaj byłam tam z Michałem popatrzyć jak pracuje to jedynie co jest to jedno wielkie gruzowisko. Ważne jednak że remont zaczęty.

hej wreszcie was nadrobiłam Wracam w przyszłym tygodniu i w oczekiwaniu na meza robie pobojowisko i wielkie ogruzowanie mieszakania, pranie i prasowanie ciuszków i ostateczne zakupy. Reszte pozamawiam na allegro i akurat przyjade to przyjdzie poczta pod same mieszkanie. Codziennie kapie sie w morzu czerwonym i jak narazie nic mi nie jest zreszta ani lekarz w Polsce ani w Egipcie nie widzi przeciwskazan. Dzidzia naezy raczej do grzeczniejszych a maz wkoncu pogodził sie ze bedzie Laura anie Jasmin ;-) Sadze ze jednak mnie kocha hihihihi.
Wiecie jak mi sie juz marza polskie wedliny i rzeczy które tu nie ma a generalnie jadam w Polsce raz na rok a wiec bułke z salcesonem i musztarda, jajka w majonezie, szynke w galararecie z pomidorem na wierzchu i nozki w galerecie eh

Witam wszystkie październikowe mamusie.Ja mam termin na 08.10.Już nie mogę się doczekać tego dnia.Jestem ciekawa jak nasz synuś będzie wyglądał,do kogo będzie bardziej podobny.Chciałabym już go przytulić,ale musi jeszcze w brzuszku posiedzieć 2 miesiące:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry