reklama

Październikowe mamy 2017

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja też mam zapowiedzianą cesarkę. Sama nie wiem, czy się cieszyc czy nie, ale ponoc w moim przypadku to jedyna opcja (przez wczesniejsze oparacje ginekologiczne).
Ja miałam jedna operacje ginekologiczna tu, ale nikt mi o cc nie wspominał.. czy możesz napisać coś więcej? Przepraszam ze tak pytam.

reklama
Witam
Ale miałam do czytania od wczoraj
A że u nas wczoraj piękna pogoda to po mszy powtórkowej pojechaliśmy nad zalew i tam spędziliśmy całe popołudnie, potem byłam tak zmęczona że poszłam spać, a potem jeszcze matematyki uczyłam się z córką i tak zleciał dzień
Dzisiaj też piękne lato, poszłam z rana na zakupy a potem do biedronki a tam zamknięte bo okazało się że jedna lodówka upadła na jakąś babkę i zamknięty sklep do odwołania więc połowy zakupów nie mam
Witam nowe mamusie, coraz więcej tutaj nas
Super że wszystkie wizyty udane i śliczne dzieciaczki na fotkach
Vanja no piękną masz już wyprawkę
Beczulinda też bym podziękowała za taką podróż do Niemiec z teściem, wolałabym już w domu siedzieć niż niepotrzebnie psuć sobie nerwy
Bum no to Ty już spokojnie czekasz do terminu porodu, u mnie na razie cisza na temat porodu

Zazdroszcze z tym 2.5kg ! Mnie po porodzie czeka bardzo ciężka praca z dietą i ćwiczeniami i samą ze sobą ...
Musze sie doprowadzić do stanu przed ciąży z Leną .
Tak skierowanie bede miała juz od 36tc a mam nadzieje , ze z terminem tez szybko pojdzie bo dzisiaj tak troche zagadalam do gina bo mi on z Leną robił cc , że duża szansa jest na to , ze z nim bede umówiona na cc [emoji4] powiedzialam mu , ze barzo bym chciała by on mi zrobił [emoji5]
Kojarzysz Wieczorka?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 22t0d [emoji594]
Też będę ostro walczyć o ciało sprzed ciąży z Kingą, bo nie planujemy więcej maluchów :) będziemy razem w temacie :D polecam się jako towarzystwo w odchudzaniu :)
To fajnie, że masz tego samego gina. Nazwisko kojarzę, ale nie miałam z nim osobiście przyjemności, ale któż to wie ;)

[emoji214] Kinga - 4.04.15 [emoji480][emoji166]
[emoji173] Michał - 21+3

Witajcie, gratulacje wszystkich udanych wizyt :)
Ja kosmetyki tez zostawiam sobie na sam koniec

Co do porodu to tak jak Bum, tez juz mam wpisane w karcie ze cc i moja lekarka kazała wybrac sobie termin proponowała 28 wrzesnia ale ja bym chyba chciała 1 października, bo mam córkę z 29 września nie podoba mi sie tak data dzien po dniu.

Alez u nas gorąco 31 stopni, stopy mam jak banie spuchniete.

Vanja, Bum ja też dołączam do waszej walki z nadprogramowymi kilogramami po ciąży. Trochę przesadziłam przed ciążą i teraz jak już urodzę to będę się musiała ostro za siebie wziąć

reklama
Ja zaliczylam 2 godzinna drzemke i jakos tak sie lepiej czuje :)
Co do kosmetykow dla Malenstwa i dla siebie to tez zostawiam na sierpien i chyba tez zamowie przez ta apteke interentowa. A bedziecie od razu zamawiac te emolienty dla dziecka? Czy sie wstrzymacie i zobaczycie jaka skore ma Male?Bo gdzies czytalam ze to sie powinno stosowac tylko przy bardzo suchej skorze a tak to nie trzeba

Gratuluje udanych wizyt i kolejnej dawki chlopcow na naszym forum :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry