Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to będą moje pierwsze dzieci (mam nadzieję że obie blastocysty są ze mna). 4 poronienia i jedna ciąża biochemiczna. Myślę że wyczerpalam limit pecha. A dziś ochota na spaghetti, mąż jest mistrzem w tym daniu i na tyle na ile możliwe - zdrowo, bez konserwantów i makaron pełnoziarnisty [emoji39]Hejja mam podobnie tak jak Ty , lubię swoje objawy ,to będzie Twoje pierwsze dziecko ? Po ilu jesteś poronieniach? Jakie pomysły macie na obiad dzisiaj? Bardziej na co macie ochotę ?
Milej niedzieli [emoji20]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Raczej nie przez duphaston bo ja też biorę i mdłości bardzo rzadko mam, ostatnio może z 3 dni temu. Wczoraj i przedwczoraj nic, ani bólu brzucha, ani piersi. Aż dziwneJa też już na nogachAle to tylko dlatego że obudziły mnie straszne mdłości ;( czy wami też tak szarpie ? Ja po tym tygodniu jestem wykończona , w pierwszej ciąży też mnie mdlilo ale teraz jest strasznie ;( mam wrażenie że to przez duphaston .. życzę przyjemnej niedzieli
![]()

Anetka wsio będzie ok, trzeba myślęc pozytywnie...Tak to będą moje pierwsze dzieci (mam nadzieję że obie blastocysty są ze mna). 4 poronienia i jedna ciąża biochemiczna. Myślę że wyczerpalam limit pecha. A dziś ochota na spaghetti, mąż jest mistrzem w tym daniu i na tyle na ile możliwe - zdrowo, bez konserwantów i makaron pełnoziarnisty [emoji39]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w pierwszej i drugiej ciązy brałam duphaston, teraz lekarz nie zalecił choc mój śluz bywa lekko różowawy 02-03 mam wizytę na której powinnam zobaczyć serduszko i odliczam , wydaje mi si jakbym musiała kilka lat czekać hahahahaRaczej nie przez duphaston bo ja też biorę i mdłości bardzo rzadko mam, ostatnio może z 3 dni temu. Wczoraj i przedwczoraj nic, ani bólu brzucha, ani piersi. Aż dziwne