Moj lekarz mówił że najlepiej od 7-9tyg przyjść bo najlepiej widać.A zdarza sie tak że w 6 nic nie słychać i kobieta bardzo się stresuje.A w którym tygodniu jest bicie serduszka?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj lekarz mówił że najlepiej od 7-9tyg przyjść bo najlepiej widać.A zdarza sie tak że w 6 nic nie słychać i kobieta bardzo się stresuje.A w którym tygodniu jest bicie serduszka?
AhaMoj lekarz mówił że najlepiej od 7-9tyg przyjść bo najlepiej widać.A zdarza sie tak że w 6 nic nie słychać i kobieta bardzo się stresuje.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sama nie wiem jak mam to liczyć dziś mam 1 dzień 6 tygodnia.Mfifi a nie 7? Ja też ostatnią @ miałam 27.12. I według aplikacji jutro zaczynam 7 tydzień. Dzisiaj mam ostatni 6. Czyli 5t6d
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie denerwuj się fasolce to szkodzi [emoji2]nie mam pojecia jaki ma sprzęt hehe zobacze jutro bo ide do niej zeby sie nie zamartwiać ze cos jest nie tak
Nie martw pewnie przepisze duphaston.Ja już dzwoniłam do lekarza kazał mi brać 2x1 tabletce i że się widzimy po 20nie mam pojecia jaki ma sprzęt hehe zobacze jutro bo ide do niej zeby sie nie zamartwiać ze cos jest nie tak z tymi plamieniami