reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Cześ Dziewczyny! Chciałam się przywitać i dołączyć do grona październikowych mam :)

Mam na imię Kasia, mam 30 lat i jestem z Krakowa.
Spodziewam się dziewczynki, termin porodu z OM to 27.10, z ostatniego usg wychodziło na 2.11-ale najpewniej będzie to jednak koniec października gdyż będzie to cesarskie cięcie.
To będzie moja druga pociecha-w domku mam już małą rozrabiakę Karolinkę z września 2016.

Jak tylko znajdę wolną chwilkę to postatam się nadrobić wątki-a jest tego trochę ;) Może do końca tygodnia się uda :D

@aspekt

Wózek hmm dobre pytanie , pierw były na oku te droższe teraz schodzimy coraz taniej , stanęło na 3 chyba , bebetto holand , adamex barletta , camarelo carera , hmm te 2 ostatnie mają dużą 85 gondole , a adamex ma najmniejsza wagę jest lekki... Puki co na tym stanęło....
Hehe tez tak mialam, zaczynalam od 3tys za 2w1 a skonczy sie na 1600zl za bebetto luca ten nowy model [emoji3][emoji3]
Kolor chyba grafit i czarny stelaż.
Link do: Luca - poznaj elegancki i funkcjonalny wózek dziecięcy BEBETTO

No tak pomyślałam bo nie wiadomo jaki się urodzi w końcu to już trzecie dziecko a zawsze mówią że kolejne będzie większe
Były też takie na 56 ale się bałam że może się nie zmiesci :-D
Lepiej trochę za duży niż za mały :D mój urodził się 4 kg 57 cm a kombinezon miałam ze Smyka w rozmiarze 62. Synek urodzony w pierwszej połowie listopada - w tym kombinezonie wyszedł ze szpitala (wtedy był przyduży na niego) i w tym samym wyszlismy na ostatni spacer "kombinezonowy" wczesna wiosna :)

Cześ Dziewczyny! Chciałam się przywitać i dołączyć do grona październikowych mam :)

Spodziewam się dziewczynki, termin porodu z OM to 27.10, z ostatniego usg wychodziło na 2.11-ale najpewniej będzie to jednak koniec października gdyż będzie to cesarskie cięcie.
To będzie moja druga pociecha-w domku mam już małą rozrabiakę Karolinkę z września 2016.

Jak tylko znajdę wolną chwilkę to postatam się nadrobić wątki-a jest tego trochę ;) Może do końca tygodnia się uda :D
Witaj :) gratuluję córeczki :D

Ooo witamy :rolleyes:

Rozumiem że będziesz rodzisz w Krakowie? Wiesz już gdzie ? Ja na Kopernika ale miedzy 5-12 października...

Już na L4 czy jeszcze pracujesz ?
Hmm ale w sumie masz w domku 20 m-ce córeczkę to pewnie w domu z nią jesteś :-D

reklama
@maruda202 witaj:)
@Mama2018 Nie no Adamex to nie jest lekki wózek... Pytanie, czy ty potrzebujesz lekki, czy bardziej terenowy.

Ja też nie kupuję kombinezonu 56.
Zgadzam się. Ja mam W domu neonexa alfa i zdecydowanie lekki nie jest,ale ciężki tez nie. Gondola+stelaz to ok 13 kg. Raczej nie do wnoszenia na x piętro w pojedynkę. Na wieś ekstra czołg,tylko gąsienic mu brakuje:D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry