Szalona 29
Moderatorka
.]
Do soboty pisalaWażne że jesteś pod opieką, a mówili ile czasu sprzedzisz w szpitalu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Do soboty pisalaWażne że jesteś pod opieką, a mówili ile czasu sprzedzisz w szpitalu?
O kurde...współczujęJa umieram..... oczywiście jak mój syn wyzdrowiał z jelitówki to ja ja załapałam .... nie dam rady nawet wstać z lozka , wymioty, biegunka, gorączka ... tego mi było trzeba
Super ze xero wczesniej zrobilas...Mam już kopię, zadbalam o to zanim pismo napisałam Ale już tak jakieś kłamstwa były. Pewnie teraz kolejne rzeczy powypisywal. I nawet jakbym teraz wzięła ta kartę to już miałabym podstawę o fałszowanie dokumentacji. Rozmawiamy tylko przez dyrekcję placówki.
Nie reagował na moje dolegliwości. Miałam wpisywane ze "ciąża bez dolegliwości" mam guzek nad pepkiem to nawet nie dotknął i powiedział że pewnie to nic takiego... morfologia czy mocz to dawał skierowania.
Ale jest bardzo duza roznica miedzy praca a tym co sie robi w czasie wolnym. Praca to obowiazek, chocby byla lubiana to zawsze bedzie energie wyciagac. Osoby regularnie uprawiajace aktywnosc fizyczna dla przyjemnosci, zawsze sa pozytywnie naladowaneMój pasuje od rana do wieczora więc aktywności ma bardzo dużo![]()
Mi by wystarczyło gdyby on swoje wypełniał. -.- i jeśli jest nie odkurzone to aby mnie "nie oswiecal w czasie klotni" to ze jest syf to nie znaczy że mi nie przeszkadza. No ale jeśli ma się takie dziecko to ciężko zająć się na dluzsza chwile czymś Zobacz załącznik 877051
Ale coś w tym jest. Chociaż jak mam parę dni, że naprawdę dużo mam do ogarnięcia i cały czas coś, to później z 2 dni muszę odespac [emoji12]A ja zauwazylam ze to zmeczenie bardzo czesto wynika paradoksalnie z braku aktywnościjak sie czlowiek rozkreci to pozniej sie energia znajduje
![]()
Ja umieram..... oczywiście jak mój syn wyzdrowiał z jelitówki to ja ja załapałam .... nie dam rady nawet wstać z lozka , wymioty, biegunka, gorączka ... tego mi było trzeba
Ha ha jaki sprytnyMi by wystarczyło gdyby on swoje wypełniał. -.- i jeśli jest nie odkurzone to aby mnie "nie oswiecal w czasie klotni" to ze jest syf to nie znaczy że mi nie przeszkadza. No ale jeśli ma się takie dziecko to ciężko zająć się na dluzsza chwile czymś Zobacz załącznik 877051
U mnie na szczęście kawa z mlekiem 0,5% ładnie się przyjmuje, więc jedną dziennie piję nadal. Kawa, obok slodyczy, to moje uzależnienie, dobrze, że chociaż na nią mogę sobie pozwolić przy cukrzycy.Ja muszę dwie dziennie wypić. Jak zdarzy mi się wypić tylko jedną kawę rano to mam mega spadek sił pomiędzy 16 a 18 godzina (zazwyczaj godzinę przed powrotem męża z pracy) co jest niebezpieczne przy moim raczkujaco - wstajacym przy meblach synku![]()