monami
Fanka BB :)
Jest nadzieja ze patrząc na pogodę, spiworki nie będą potrzebne![]()
Wydaje mi się ze zima w końcu będzie musiała nadejść choćby to miał być dopiero luty. W tym roku chyba tez zimno zrobiło się dopiero w styczniu ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jest nadzieja ze patrząc na pogodę, spiworki nie będą potrzebne![]()
Ja dzisiaj stałam w biedronce niewidzialna dla wszystkich [emoji17] jeszcze Pani kazała mi na taśmę zgrzewke wody wyciągnąć....Ja dziś zostałam po raz pierwszy zauważona w kolejce i słuchajcie w Biedronce zostałam przepuszczona ...no to szok!
Wydaje mi się ze zima w końcu będzie musiała nadejść choćby to miał być dopiero luty. W tym roku chyba tez zimno zrobiło się dopiero w styczniu ?
Mnie nigdy nikt nie przepuścił.
nawet w rosmannie stoję z brzuchem i dzieckiem na rękach...
Ja byłam wczoraj w rossmannie to jedna pani przede mną mnie przepuścila a zaraz potem kasjerka mnie zawołała że mam po za kolejką podejść do kasy. Ale po za tym jednym przypadkiem to stać w kolejce musze jak wszyscysmutne to bo ludzie widzą a udają że nie widzą
Ja wcześniej też tak miałam....Ja dzisiaj stałam w biedronce niewidzialna dla wszystkich [emoji17] jeszcze Pani kazała mi na taśmę zgrzewke wody wyciągnąć....
Tylko ja do szczupłych nie należę.... przykre to jest bardzo ale są też nigdy za ciężarnymi nie rozglądałam więc mam za swoje.Ja wcześniej też tak miałam....
Ja w ciąży też jestem niewidzialnaJa byłam wczoraj w rossmannie to jedna pani przede mną mnie przepuścila a zaraz potem kasjerka mnie zawołała że mam po za kolejką podejść do kasy. Ale po za tym jednym przypadkiem to stać w kolejce musze jak wszyscysmutne to bo ludzie widzą a udają że nie widzą
Ja byłam wczoraj w rossmannie to jedna pani przede mną mnie przepuścila a zaraz potem kasjerka mnie zawołała że mam po za kolejką podejść do kasy. Ale po za tym jednym przypadkiem to stać w kolejce musze jak wszyscysmutne to bo ludzie widzą a udają że nie widzą