aspekt
Fanka BB :)
Gratulacje!Hejka Dziewczyny
Wczoraj o 8:40 urodził się Antoś.
3260g i 52cm ❤ Ja i tatuś przeszczęśliwi.
Brzuszek po cc boli, dziś będę się uruchamiać, wczoraj wieczorem niestety nie dałam rady bo wstając mało nie zemdlałam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje!Hejka Dziewczyny
Brzuszek po cc boli, dziś będę się uruchamiać, wczoraj wieczorem niestety nie dałam rady bo wstając mało nie zemdlałam.
Chyba p. Klak. Ale jej w sumie prawie nie było. Przyszła na parte i w sumie stała z bokuA lekarz?
Ja rodziłam w 2016 roku w Grodzisku i dobrze wspominam.Bo 2010 w Poznaniu (SW. Rodzina) wspominam jako koszmar i traumę.
GratulujęHejka Dziewczyny
Gratulacje. A Ty jak się czujesz po cc?My z Michasiem juz w domu, urodził się 12.10.2018 przez cc, masa 3660g i 56 cm, ja czuję się dobrze, Młody ciagnie cyca jak szalony mam trochę pogryzione brodawki ale ogólnie jest dobrze, jesteśmy szczęśliwi z naszego Szkraba
Gratulacje [emoji253] [emoji253]My z Michasiem juz w domu, urodził się 12.10.2018 przez cc, masa 3660g i 56 cm, ja czuję się dobrze, Młody ciagnie cyca jak szalony mam trochę pogryzione brodawki ale ogólnie jest dobrze, jesteśmy szczęśliwi z naszego Szkraba
Gratulacje!My z Michasiem juz w domu, urodził się 12.10.2018 przez cc, masa 3660g i 56 cm, ja czuję się dobrze, Młody ciagnie cyca jak szalony mam trochę pogryzione brodawki ale ogólnie jest dobrze, jesteśmy szczęśliwi z naszego Szkraba
Chyba p. Klak. Ale jej w sumie prawie nie było. Przyszła na parte i w sumie stała z boku