Igorowelove
Moderatorka
Juz poprawilamU mnie termin jest 28.10 - tak jak pisałam tutaj, chyba podawalam 29 w wątku gdzie wpisywalysmy terminy, ale wtedy położna źle policzyla
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz poprawilamU mnie termin jest 28.10 - tak jak pisałam tutaj, chyba podawalam 29 w wątku gdzie wpisywalysmy terminy, ale wtedy położna źle policzyla
Jak to pisalam to zastanawialam sie co to byl za dzien ze tyle milosci sie uprawialo, ze terminy na 20.10 [emoji23]Super. [emoji122][emoji122][emoji122] ile Nas z terminem na 20.10 [emoji16][emoji16][emoji16]
No to mnie pocieszyłaś ja z tych co na delegacje czy na wakacje 10-15 minut się pakuje ;-)
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak to pisalam to zastanawialam sie co to byl za dzien ze tyle milosci sie uprawialo, ze terminy na 20.10 [emoji23]
![]()
Właśnie też zwróciłam uwagę, bo byłam w tym samym wieku, jak rodziłam córkęBoziu jakie tu są młodziutkie dziewczyny 22 lata [emoji173]️
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
![]()
ja jak zaczęłam rodzic to byłam na patologi, pamiętam że z dziewczynami z sali miałyśmy oglądać "Alwin i wiewiórki" w sali z tv, więc poszłam się jeszcze wykąpać, był piątek, film na POLSAT o 20:00 miał lecieć, o 19:50 jeszcze kuzynka do mnie zadzwoniła pogadać, a więc siadłam na łóżku, nagle poczułam mokro i wstałam jak poparzona - odeszły mi wody![]()
Ja Cię rozumiem, u mnie 13go, a termin porodu mamy ten sam

Kurde to teraz ja mam stres, bo szczerze to te kobiety na rejestracji kompletnie nie potrafiły obliczyć kiedy mam mieć te prenatalne i dopiero po konsultacji z Wami tutaj zadzwoniłam i sama poprosiłam o ten termin... I teraz się boję, że za wcześnie@NaturalnaMama A ja miałam mieć 12 kwietnia Ale mi przesunął na tydzień później.
Stwierdził że od 12 tygodnia plus jest najlepiej....
Zniesiemy jajko![]()