reklama

Październikowe mamy 2018

Jak ja Cię rozumiem... u mnie 13+3 juz było dobrze,a tu znowu dziś mdłości i to takie,ze nie dały mi już spać w nocy. Dodatkowo mam taki dziwny bol w prawym biodrze-aż mi się ciężko obrócić na drugi bok w nocy... ech...
Kurde dziewczyny nie straszcie... myślałam że jak mdłości i spanie przeszły to już nie wrócą....a tu takie niespodzianki [emoji17]

nzjdyx8dtnebih09.png

reklama
do spania rogale takie wielkie polecam, sa mega.
no i ja jutro mam prenatalne, a co do usg, nie wyobrazam sobie miec tylko 3. Dlatego, ze jest mase czynnikow pomiedzy, i chyba dobrze korzystac z takiej mozlwiosci sprawdzenia czy wszystko z dzieckiem i ciaza ok.
Te bóle w biodrze to rwa kulszowa pewnie :( Potwierdzam na to najlepsze jest spanie z wielkim rogalem- poduszką miedzy nogami :)

Ja jestem skapa i rogala nie kupowalam, tylko z domowych poduszek konstruowalam podporki.

Chyba sie tu pochoruje, bo wspolokatorka ciagle okno otwiera, zostawila je na noc i juz mnie boli gardlo i kicham :( Niechze ta kobieta do domu idzie.

Rodzina mi tylko przykrości robi, znajomi mają dla mnie duzo więcej serca.

Wczoraj wieczorem dostalam maila z pracy. Odpisalam, ze chyba sprawa nie jest pilna a ja leze w szpitalu i niewygodnie mi odpisywac telefonem. Odpowiedz była taka, ze dzisiaj rano zamiast isc siku, klepalam maila.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

do spania rogale takie wielkie polecam, sa mega.
no i ja jutro mam prenatalne, a co do usg, nie wyobrazam sobie miec tylko 3. Dlatego, ze jest mase czynnikow pomiedzy, i chyba dobrze korzystac z takiej mozlwiosci sprawdzenia czy wszystko z dzieckiem i ciaza ok.
Też mam dziś prenatalne 18.30 daj znać jak będziesz po koniecznie.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem skapa i rogala nie kupowalam, tylko z domowych poduszek konstruowalam podporki.

Chyba sie tu pochoruje, bo wspolokatorka ciagle okno otwiera, zostawila je na noc i juz mnie boli gardlo i kicham :( Niechze ta kobieta do domu idzie.

Rodzina mi tylko przykrości robi, znajomi mają dla mnie duzo więcej serca.

Wczoraj wieczorem dostalam maila z pracy. Odpisalam, ze chyba sprawa nie jest pilna a ja leze w szpitalu i niewygodnie mi odpisywac telefonem. Odpowiedz była taka, ze dzisiaj rano zamiast isc siku, klepalam maila.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czujesz ? Ustapilo krwawienie? Co do otwierania okna to zgłoś pielegniarce i albo niech okno będzie zamknięte albo niech dadzą Ci inna salę chyba że podpiszą odpowiedzialność za Twoje zdrowie!!!! Nie daj się! jak zjebalam pielęgniarkę bo na mnie wysoczyla o badania że nie poszłam ( bo nikt na wizycie szczegółów nienpodal to ja powinnam jak pies pod drzwiami wszystkimi siedziedzic zaraz po wizycie założyłam że ktoś po mnie przyjdzie to był mój pierwszy w życiu pobyt w szpitalu ) to jej delikatnie powiedziałam co o tym myślę podejście się w momencie zmienilo.

Ja zaopatrzylam sie w nią przed ciążą i uwielbiam. Chłopak też, zawsze jak gdzieś wyjeżdżam to śpi przytulny do rogala :-D

A masz jakiegoś linka które są daj e moja siostra 8 lat temu kupował do dziś to używa ma w środku taki drobny grosik i pokrowiec który można prać też taki chcę tylko nie ja widzę szukać w necie. Podealecie jakiegoś gotowca z fajnym rogalem?

reklama
A masz jakiegoś linka które są daj e moja siostra 8 lat temu kupował do dziś to używa ma w środku taki drobny grosik i pokrowiec który można prać też taki chcę tylko nie ja widzę szukać w necie. Podealecie jakiegoś gotowca z fajnym rogalem?

Link do: Blanca Poduszka ciążowa do spania i karmienia – szara kropki tutaj są tanie i z fajnego materiału.

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry