Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na odwrót, żeńskie żyją dłużej7+5
Ja i z synem i z córką ciąże mozna powiedzieć bezobjawowe. Ani mdłości ani zachcianek jakichs specjalnych, brzuszek malutki, z synem +8kg z córką +9. Teraz czasem mdli ale nie jakos mocno. Stawiam na syna ale to dlatego że kiedys czytalam że męskie plemniki żyją dluzej a owu byla ewidentnie pozniej ale czy to prawda nie wiem[emoji3526]
Zwierząt nie mamy
Nie robilam badan. Wszystkie 3 to byly bardzo wczesne poronienia, przy jednym nawet nie wiedzialam o ciazy, dopiero jak sie zaczęło. Wszystkie bez zabiegów.
Kurczr ciężko oznaczać w aplikacji. Próbowała ktoras przez www wpisac sygnature z tygodniem? Ciekawe czy wtedy pokaże się w aplikacji.
U mnie sie nie rusza@Keejti-93 dopiero teraz zauważyłam, że Twój avatar się rusza [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Przez chwilę myślałam, że mam omamy [emoji1787]
Białystok@Keejti-93 uwielbiam kiszke!!! Mam rodzine na podlasiu wiec znam smaki mniamiii.. skad dokladnie z Podlasia jestes???
Racuchy.. zostaly zjedzone. Po kapuscie. Brawo ja.
U mnie sie nie rusza
7t1d
Cześć jestem już po wizycie. I meeega szczęśliwa póki co na 3 tyg bo w dzień kobiet kolejna wizyta. Myślałam że mi serce wyskoczy. Widziałam moja kropeczke ma już 1.08cm wychodzi na większe o 3dni A tak się bałam że nic nie będzie widać. Serce wali jak dzwon. Dostałam luteine i nospe ze względu na bóle i poronienie.
Patrze i nie widze[emoji3526]Rusza, rusza. Brewki.