Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kojarzę Twoja historię,każdy ma prawo do swojej opinii, ja uważam,że wszystko jest ok dopóki się nie narzuca innym swojego zdania@Kordosia tak się składa, że pracuję z domu z półtoraroczną córeczką w domu. Jak tylko synka odstawię na autobus. Oprócz tego mam jeszcze swój mały biznes na boku. Też z różnych względów mam wizyty dwa czy trzy razy w tygodniu. Rozumiem, że są różne kobiety. I różne samopoczucia. Ale naciąganie systemu mi nie odpowiada. Bo każda idzie to ja też - to raczej kiepskie podejście, zwłaszcza jak nie ma ku emu powodów. Pracuję do końca każdej ciąży, gdzie mojego męża bardzo często w domu nie ma. U nas poprostu jest inaczej. Do tego jak u nas jest jestem już przyzwyczajona. Dlatego patrzę na to nieco inaczej.
@Amica20 gratki! Więcej? Wow! Podwójne gratki? [emoji12]
9+0
Cześć dziewczynyja na chwilkę pochwalić się
dzidzia ma 2.20cm .wszystko w normie . ale najbardziej się cieszę z widoku jak się dzidzia ruszała i nóżkami i rączkami
widziałam też kość nosową
kolejna wizyta 21.03
Co do l4 ja od dziś jestem . Wszyscy mamy swoje zdanie. Mam pracę mocno stresującą, do tego 8 godzin przed komputerem nie mogę wytrzymać a telefony zdarzają się wieczorami i w weekendy gdzie muszę rozwiązywac zaistniałe problemy. Mam prawo do l4 i korzystam z niego dla dobra fasolki, mojego zdrowia fizycznego i psychicznego, dla dobra mojej rodziny męża i syna bo często odbija się i na nich. Każdy ma swoje życie i wyboryważne żeby być szczęśliwym i spokojnym w tym pięknym naszym czasie
Chwale się jeszcze foteczką i uciekam bo dziś wyjątkowo mnie boli głowa i ząb((
Trzymajcie się:*Zobacz załącznik 947452