Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kojarzę Twoja historię,każdy ma prawo do swojej opinii, ja uważam,że wszystko jest ok dopóki się nie narzuca innym swojego zdania@Kordosia tak się składa, że pracuję z domu z półtoraroczną córeczką w domu. Jak tylko synka odstawię na autobus. Oprócz tego mam jeszcze swój mały biznes na boku. Też z różnych względów mam wizyty dwa czy trzy razy w tygodniu. Rozumiem, że są różne kobiety. I różne samopoczucia. Ale naciąganie systemu mi nie odpowiada. Bo każda idzie to ja też - to raczej kiepskie podejście, zwłaszcza jak nie ma ku emu powodów. Pracuję do końca każdej ciąży, gdzie mojego męża bardzo często w domu nie ma. U nas poprostu jest inaczej. Do tego jak u nas jest jestem już przyzwyczajona. Dlatego patrzę na to nieco inaczej.
@Amica20 gratki! Więcej? Wow! Podwójne gratki? [emoji12]
9+0
Cześć dziewczynyja na chwilkę pochwalić się
dzidzia ma 2.20cm .wszystko w normie . ale najbardziej się cieszę z widoku jak się dzidzia ruszała i nóżkami i rączkami
widziałam też kość nosową
kolejna wizyta 21.03
Co do l4 ja od dziś jestem . Wszyscy mamy swoje zdanie. Mam pracę mocno stresującą, do tego 8 godzin przed komputerem nie mogę wytrzymać a telefony zdarzają się wieczorami i w weekendy gdzie muszę rozwiązywac zaistniałe problemy. Mam prawo do l4 i korzystam z niego dla dobra fasolki, mojego zdrowia fizycznego i psychicznego, dla dobra mojej rodziny męża i syna bo często odbija się i na nich. Każdy ma swoje życie i wyboryważne żeby być szczęśliwym i spokojnym w tym pięknym naszym czasie
Chwale się jeszcze foteczką i uciekam bo dziś wyjątkowo mnie boli głowa i ząb((
Trzymajcie się:*Zobacz załącznik 947452