Witaj, ja też jestem na l4 ale ze względu na pracę. Nie miej wyrzutów sumienia tylko troszcz się o maleństwo
Macie rację
Amica20, ze względu na prace bo są stresy itp.? czy coś innego? planujesz być na l4 całą ciążę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj, ja też jestem na l4 ale ze względu na pracę. Nie miej wyrzutów sumienia tylko troszcz się o maleństwo
Macie rację
Amica20, ze względu na prace bo są stresy itp.? czy coś innego? planujesz być na l4 całą ciążę?
W sumie to nie wiem ale dzwoniłam do poloznej mojej gin, ona z nią rozmawiała i mam kupić femisept uro i w poniedziałek powtórzyć mocz
Mąż chce po prenatalnych powiedzieć rodzinie A ja nie i najlepiej to do porodu bym nic nie mówiła. Nie chce zapeszac i nie którzy to mają coś w sobie że się wszystko później psuje.
Juz jest lepiej ale nie zamierzam wracac. Z reszta szefowa chce juz sie rozgladac za kims na zastepstwo.@akrimjoch a jak będzie już dobrze to planujesz powrót do pracy?