akrimjoch
Fanka BB :)
A nie jest to standardowe badanie?@25_pixels myślę że to badanie o którym piszesz to echo serca płodu, też je będę mieć robione ok połowy ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie jest to standardowe badanie?@25_pixels myślę że to badanie o którym piszesz to echo serca płodu, też je będę mieć robione ok połowy ciąży
@25_pixels myślę że to badanie o którym piszesz to echo serca płodu, też je będę mieć robione ok połowy ciąży
Nie jest, trzeba mieć skierowanieA nie jest to standardowe badanie?
Ja będę mieć bo syn się urodził z wadą sercaTak. Potocznie to chyba echo serca płodu. W każdej ciąży mam musowo. Ty też?

matka dwójki dzieci 

Ja też pierworódka@Patrusia witaj! Też miałam plamienia i wyszło, że mam za mało progesteronu, co grozi mi poronieniem. Po tym jak zaczęłam brać plamienia ustały. Czego tobie z całego serca życzę. Za pierwszym razem to przeraża. Wiem. Nie stresuj się, na tyle ile to możliwe. Pytaj, jak czegoś nie wiesz. Nie ma głupich pytań. Są tylko głupie odpowiedzi [emoji12]
Pierwsza pierworódka na forum? [emoji6] czy jest więcej?